Všetky informácie z vášho telefónu na zápästí

Pozrite sa, kto volá, píše sms, e-mail bez toho, aby ste sa dotkli telefónu. Chronos ECO hodinky od spoločnosti GoClever ticho vibrujú a zobrazia upozornenie o nových udalostiach.

Pozrite sa, kto volá, píše sms, e-mail bez toho, aby ste sa dotkli telefónu. Chronos ECO hodinky od spoločnosti GoClever ticho vibrujú a zobrazia upozornenie o nových udalostiach, a to aj keď je telefón vypnutý. Pomocou aplikácie GoClever Chronos ECO vyberiete notifikácie z aplikácií nainštalovaných na vašom smartfóne. Niekoľko dotykov a môžete sa rozhodnúť, ktoré informácie sa objavia aj v hodinkách.

chronos-eco-smartwatch3-r738_res.jpg

Diskrétna elegancia a funkčnosť na každom kroku

Chronos ECO sú vďaka svojmu dizajnu a odolnému displeju použiteľné takmer na každú príležitosť. Displej je odolný voči poškriabaniu s technológiou Sharp Memory LCD, takže sa hodí na takmer všetky športové aktivity aj s meraním fit funkcií. Svojim elegantným prevedením a kompaktnými rozmermi vám urobia službu aj počas náročného rokovania.

Môžete ich použiť aj ako diaľkové ovládanie na vytvorenie fotografie alebo videa vašim smartfónom, prípadne nimi ovládať prehravávanie hudby.  Navyše sa nemusíte starať o nabíjanie, vydržia až 30 dní vďaka Bluetooth 4.0 Low energy a displeju s nízkou spotrebou energie.

Chronos ECO vyzerajú skvele a zavďačia sa vám svojou funkčnosťou, bez ohľadu na to, čo máte na sebe alebo čo robíte.

To všetko získate za priaznivú cenu 69,- € s DPH

chronos-eco-smartwatch4-r717_res.jpg

Viac info nájdete na: http://www.agem.sk/produkt/goclever-chronos-eco-hodinky-28966890.html

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.