Všetky informácie z vášho telefónu na zápästí

Pozrite sa, kto volá, píše sms, e-mail bez toho, aby ste sa dotkli telefónu. Chronos ECO hodinky od spoločnosti GoClever ticho vibrujú a zobrazia upozornenie o nových udalostiach.

Pozrite sa, kto volá, píše sms, e-mail bez toho, aby ste sa dotkli telefónu. Chronos ECO hodinky od spoločnosti GoClever ticho vibrujú a zobrazia upozornenie o nových udalostiach, a to aj keď je telefón vypnutý. Pomocou aplikácie GoClever Chronos ECO vyberiete notifikácie z aplikácií nainštalovaných na vašom smartfóne. Niekoľko dotykov a môžete sa rozhodnúť, ktoré informácie sa objavia aj v hodinkách.

chronos-eco-smartwatch3-r738_res.jpg

Diskrétna elegancia a funkčnosť na každom kroku

Chronos ECO sú vďaka svojmu dizajnu a odolnému displeju použiteľné takmer na každú príležitosť. Displej je odolný voči poškriabaniu s technológiou Sharp Memory LCD, takže sa hodí na takmer všetky športové aktivity aj s meraním fit funkcií. Svojim elegantným prevedením a kompaktnými rozmermi vám urobia službu aj počas náročného rokovania.

Môžete ich použiť aj ako diaľkové ovládanie na vytvorenie fotografie alebo videa vašim smartfónom, prípadne nimi ovládať prehravávanie hudby.  Navyše sa nemusíte starať o nabíjanie, vydržia až 30 dní vďaka Bluetooth 4.0 Low energy a displeju s nízkou spotrebou energie.

Chronos ECO vyzerajú skvele a zavďačia sa vám svojou funkčnosťou, bez ohľadu na to, čo máte na sebe alebo čo robíte.

To všetko získate za priaznivú cenu 69,- € s DPH

chronos-eco-smartwatch4-r717_res.jpg

Viac info nájdete na: http://www.agem.sk/produkt/goclever-chronos-eco-hodinky-28966890.html

SME.sk môžete teraz čítať aj bez reklamy

Obľúbená služba z mobilnej aplikácie je odteraz dostupná pre všetkých už od 1€.

Záujem o Jarabinky rastie, lákajú na zaujímavé prvenstvo

V Jarabinkách je už 80 % bytov je predaných! Popularitu projektu najlepšie vystihujú tri slová: výnimočne dobré susedstvo.

Škola fantázie v Tatralandii. Keď učenie dokáže baviť

Jeden z importovaných sviatkov som si s vnúčatami natoľko obľúbil, že za ním už po tretí raz vycestujeme. Opät do Tatralandie.

Brieždenie pod lomenicou

Úspešný workshop ARCHTVOR má už druhý ročník za sebou.