Štvrtok, 25. apríl , 2019

Všetky informácie z vášho telefónu na zápästí

Pozrite sa, kto volá, píše sms, e-mail bez toho, aby ste sa dotkli telefónu. Chronos ECO hodinky od spoločnosti GoClever ticho vibrujú a zobrazia upozornenie o nových udalostiach.

Pozrite sa, kto volá, píše sms, e-mail bez toho, aby ste sa dotkli telefónu. Chronos ECO hodinky od spoločnosti GoClever ticho vibrujú a zobrazia upozornenie o nových udalostiach, a to aj keď je telefón vypnutý. Pomocou aplikácie GoClever Chronos ECO vyberiete notifikácie z aplikácií nainštalovaných na vašom smartfóne. Niekoľko dotykov a môžete sa rozhodnúť, ktoré informácie sa objavia aj v hodinkách.

chronos-eco-smartwatch3-r738_res.jpg

Diskrétna elegancia a funkčnosť na každom kroku

Chronos ECO sú vďaka svojmu dizajnu a odolnému displeju použiteľné takmer na každú príležitosť. Displej je odolný voči poškriabaniu s technológiou Sharp Memory LCD, takže sa hodí na takmer všetky športové aktivity aj s meraním fit funkcií. Svojim elegantným prevedením a kompaktnými rozmermi vám urobia službu aj počas náročného rokovania.

Môžete ich použiť aj ako diaľkové ovládanie na vytvorenie fotografie alebo videa vašim smartfónom, prípadne nimi ovládať prehravávanie hudby.  Navyše sa nemusíte starať o nabíjanie, vydržia až 30 dní vďaka Bluetooth 4.0 Low energy a displeju s nízkou spotrebou energie.

Chronos ECO vyzerajú skvele a zavďačia sa vám svojou funkčnosťou, bez ohľadu na to, čo máte na sebe alebo čo robíte.

To všetko získate za priaznivú cenu 69,- € s DPH

chronos-eco-smartwatch4-r717_res.jpg

Viac info nájdete na: http://www.agem.sk/produkt/goclever-chronos-eco-hodinky-28966890.html

Enviro deň v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.

Obchodník roka: Najvyššie ocenenie si šiestykrát odnáša Martinus

Už po šiestykrát si ocenenie Absolútny víťaz Mastercard Obchodník roka odnáša kníhkupectvo Martinus.

Fixný výnos až 7 % ročne. Bezpečné investície už od 10.000 eur

Investície do kvalitných investičných projektov prostredníctvom korporátnych cenných papierov sú medzi investormi obľúbené.

Športový deň Stavebnej fakulty STU v Bratislave

V rámci tradície sa na Stavebnej fakulte STU konal už 19. ročník Športového dňa, kde sa stretli zamestnanci proti študentom.