Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Yoga 3 Pro notebook – luxus, ktorý sa vám prispôsobí

Ultra tenký konvertibilný počítač, ktorý práve prichádza na slovenský trh, vďaka svojim unikátnym hardvérovým a softvérovým vylepšeniam nesklame očakávania ani náročného užívateľa.

01-r244_res.jpgBRATISLAVA 17. decembra - Tablet a notebook v jednom, navyše oboje v špičkovej kvalite? Prečo nie! Toto a ešte oveľa viac nájdete v novinke od Lenovo – YOGA 3 Pro. Ultra tenký konvertibilný počítač, ktorý práve prichádza na slovenský trh, vďaka svojim unikátnym hardvérovým a softvérovým vylepšeniam nesklame očakávania ani náročného užívateľa a dokonale sa prispôsobí jeho potrebám.

05-r922_res.jpgTechnologický akrobat
Najvýraznejším prvkom štíhleho tela YOGA 3 Pro je systém prémiových pántov, dizajnovo inšpirovaný hodinkovým náramkom. Inžinierom Lenovo sa podarilo vyvinúť sofistikovanejšiu verziu pôvodného YOGA pántu a spojiť 800 kúskov ocele a hliníka tak, aby výsledok kopíroval jednoliatosť a flexibilitu kovových náramkov hodiniek. Dva stredové body pántu rozšírili na šesť pre ešte väčší pohybový rozptyl, čo robí z YOGA 3 Pro skutočného technologického akrobata, schopného plynule a ladne striedať užívateľské režimy Notebook, Tablet a Stan.

Softvér, ktorý vás pozná
YOGA 3 Pro pokračuje v ambícii Lenovo prinášať koncept prispôsobivých počítačov, citlivo a promptne reagujúcich na meniace sa potreby užívateľov. Predstavte si softvér, čo vás pozná a dokáže sa na počkanie prispôsobiť činnosti, akú práve na svojom YOGA 3 Pro vykonávate. Harmony je viac než softvér. Je to komplexný softvérový zážitok, ktorý užívateľom YOGA ponúka revolučný spôsob objavovania a využívania rôznorodých aplikácií. Ak máte náladu prečítať si e-knihu, Harmony automaticky zmení jasnosť a zmierni farebnosť podľa okolitého osvetlenia. Pri firemnej prezentácii sa Harmony tiež profiluje ako solídny partner – umožní pohodlné ovládanie pohybom alebo dotykom podľa toho, ktorý režim používate a pri pozeraní videa vie optimalizovať audio nastavenia.

03-r233_res.jpg

Za špičkovou úrovňou softvéru nezaostáva ani hardvérová výbava. Vďaka QHD+ displeju s rozlíšením 3200x1800 vyzerá táto jasná a krištáľovo čistá obrazovka skvele a je istená špeciálnym odolným sklom Gorilla, navrhnutým tak, aby YOGA 3 Pro napriek maximálnej vyťaženosti nedal šancu žiadnym viditeľným známkam opotrebovania.

Nesklame vizážou, výkonom ani výdržou
Počítač je vybavený procesorom Intel® Core M™, SSD diskom s kapacitou až 512 GB a integrovanou Intel grafikou – špičkovými technickými parametrami, ako stvorenými na hladký a komfortný multitasking.

YOGA 3 Pro vydrží neuveriteľných sedem hodín, čo z neho robí ideálneho spoločníka na cestovanie. A nielen pre výdrž sa oplatí zbaliť ho so sebou na cesty. Každý prakticky zmýšľajúci užívateľ nepochybne uvíta skladnosť ultra ľahkého a tenkého YOGA 3 Pro.

Len pre zaujímavosť – váha a rozmery spadli od čias jeho predchodcu YOGA 2 Pro ešte o pár percent nižšie, takže najnovší člen YOGA rodiny sa môže pochváliť vo svojej kategórii nevídanou vizitkou – je tenší ako ceruzka a ľahší ako fľaša vody!

04-r173_res.jpg

YOGA 3 Pro môže byť váš v troch atraktívnych farebných variantoch – mandarínkovej oranžovej, platinovej striebornej a šampanskej zlatej. To všetko za nemenej atraktívnu cenu už od 1279 eur s DPH.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line