Zabitá lízankou!

Katy Perry melodramaticky zareagovala po tom, ako po nej na pódiu hodili lízanku. Počas koncertu v austrálskom Melbourne veľmi dôveryhodne predstierala odpadnutie.

Zabitá lízankou!

V texte jej hitu Roar, ktorý nepochybne odznie aj na jej bratislavskom koncerte 27. Februára 2015 v Slovnaft aréne, http://www.xl.sk/koncerty/katy-perry-prismatic-world-tour-2015-bratislava , megahviezda Katy tvrdí, že je bojovníčka s okom tigra (a fighter with the eye of a tiger), ale tentokrát ukázala jej “slabosť”.

Vo vypredanej Rod Laver Arene na ňu ktosi z davu hodil lízanku, ktorá mala o niečo väčšie rozmery než je štandard.

Katy Perry v momente ukázala svoj obrovský zmysel pre improvizáciu a komediálnosť, keď sa v jej princeznovských šatách, hrajúcich všetkými farbami a dúhovej parochni teatrálne zviezla na zem. Prítomný dav samozrejme túto neplánovanú scénku patrične ocenil a burácal od smiechu.

“Som narodená v znamení škorpióna, teda som veľmi citlivá,” podotkla so smiechom.

Následne začala žartovať na tému novej civilizačnej choroby známej ako “selfing”, pri ktorej človek trpí chorobnou závislosťou na robení tzv. “selfies”. Dokonca vytiahla na pódium jedného fanúšika, s ktorým si spravila selfie.

Katy Perry zavŕši túto časť Prismatic World Tour v Aucklande na Novom Zélande.

Vstupenky na bratislavský koncert kúpite na http://www.xl.sk/koncerty/katy-perry-prismatic-world-tour-2015-bratislava/buy

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.