Štvrtok, 28. máj, 2020 | Meniny má ViliamKrížovkyKrížovky

Študovať vedu a techniku na Trenčianskej univerzite sa oplatí

Študovať vedu a techniku na Trenčianskej univerzite sa oplatí študentom už od prvého ročníka. Najlepší študenti v týchto odboroch získali motivačné štipendium v hodnote 1000 €.

Študovať vedu a techniku na Trenčianskej univerzite Alexandra Dubčeka v Trenčíne sa oplatí všetkým študentom denného štúdia už od prvého ročníka. Univerzita plní svoje záväzky a najlepší denní študenti v odboroch orientovaných na vedu a techniku získali motivačné štipendium v hodnote 1000 €.

„Motivačné štipendium z účelovej dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky môžu získať len tí najlepší študenti v technicky orientovaných študijných programoch, v ktorých majú absolventi záruku dobrého uplatnenia sa.“ spomenul rektor doc. Ing. Jozef Habánik, PhD. v rozhovore so študentmi.

01uprva-r734_res.jpg

Motivačné štipendium môžu získať študenti všetkých ročníkov denného štúdia bakalárskych a inžinierskych študijných programov v technických odboroch. Štipendium je určené aj pre novoprijatých študentov do prvých ročníkov bakalárskeho i inžinierskeho štúdia a o toto štipendium sa môžu uchádzaťkaždý rok. Ide hlavne o odbory na Trenčianskej univerzite Alexandra Dubčeka v Trenčíne, ktorých absolventi nájdu uplatnenie v strojárskom, chemickom, automobilovom, energetickom priemysle, v oblasti automatizácie, či obnoviteľných zdrojov.  Študovať technicky orientované odbory na našej univerzite, v ktorých môžete získať motivačné štipendium 1000 €, môžete na Fakulte špeciálnej techniky, Fakulte priemyselných technológií v Púchove a celouniverzitnom pracovisku Vitrum Laugaricio. Viac informácií o študijných programoch, v ktorých máte možnosť získať motivačné štipendium sa dozviete na www.tnuni.sk v sekcii uchádzači.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Ako vyberať AKU techniku?

Rozdiel je v napätí : porovnanie 36V a 56V technológie.

Sunar s ešte lepšou receptúrou a v novom šate

V novom Sunare už palmový olej nenájdete. Je ekologickejší a zložením ešte bližšie k materskému mlieku.

Night Vision: Jak dobre vidí vaša autokamera v noci?

Kamery na trhu jsou často označené Night Vision, ale mají velmi odlišné výsledky. Proto Mio zavedlo stupnici nočního vidění s 4 st

Night Vision: Jak dobre uvidí vaša autokamera v noci?