Hra o Niké priniesla Pavlovi najštedrejšie Vianoce v živote

Petrovi z Popradu sa splnil živý sen o víťazstve v štúdiu, zároveň sa stal štedrým vianočným poslom pre pána Pavla z Beluše. 50 000 € prinesie jeho rodine najštedrejšie Vianoce, na ktoré si spomína.

Príbeh výhry počas adventného podvečera v HRE O NIKÉ sa rodil postupne, ba až vianočne rozprávkovo. Sympatický Popradčan Peter sa netajil svojím pozitívnym myslením, dokonca sa priznal, že sa mu jeho triumf vo VEĽKEJ TV HRE prisnil.

[content type="video" source="youtube" id="gc14ACXM7jg?list=PLGiyojzVbimPyfvWhVV7piNeZ9beJgdRn" width="480" height="315"][/content]

A naplnenie tohto sna bolo vskutku dramatické: Po hre PÁR/NEPÁR musel o Petrovom postupe do ďalšieho kola rozhodnúť až ROZBOJ. Aj finálové riskovanie malo dramatický náboj. V jednej chvíli svietilo na Petrovom konte už 11 000 eur, po nešťastne trafenom TROPE  si odniesol stále pekných 3 200 eur. „S priateľkou sa nám páčia grécke ostrovy, určite si doprajeme peknú dovolenku,“ priblížil víťaz VEĽKEJ TV HRY svoje cestovateľské plány.

Ako každý rozprávkový príbeh, aj tento mal to najkrajšie vyvrcholenie v samotnom závere. Zo žrebovacieho bubna bol pod notárskym dohľadom vyžrebovaný žreb diváka pri obrazovke pána Pavla. Miliónovým kolesom sa rozhodol zatočiť „stredne silno“, aby po päťtisícovom pokuse prišiel vzápätí druhý, 50-tisícový! Pavla podporovala pri televíznej obrazovke manželka a syn, výhra však poteší jeho celú širokú rodinu. „Nikdy som nič veľké nevyhral, len v lotérii pár eur. Ešte stále som v šoku,” zveril sa vianočný výherca z Beluše. V osudí mal azda aj 20 žrebov a vklad do nich sa tak bezmála tisícnásobne vyplatil.

Vianočná VEĽKÁ TV HRA O NIKÉ bola doposiaľ najštedrejšia, keď výhercom nadelila až 74 750 eur! Veríme, že aj v roku 2015 zmení Hra o Niké život ďalším jej účastníkom. Už 5. januára pokračujeme DENNOU TV HROU a 17. januára sa stretneme pri ďalšej VEĽKEJ TV HRE! Žreby preto kupujte a registrujte naďalej. Na Miliónovom kolese môžete vyhrať až neuveriteľných 1 000 000 eur!

Mestská polícia má viac slúžiť záujmom občanov

Úlohou mestskej polície nemá byť kontrolovať parkovné v prospech súkromnej firmy, ale dohliadať na bezpečnosť v meste.

Objednali ste sa už u zubára? Preventívne ...

Kedy ideme k stomatológovi? Keď už musíme. Bolesť je stále jediným dôvodom, kedy sa odhodláme sadnúť si do zubárskeho kresla.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.