Bezdrôtové pripojenie rýchlejšie než metalické siete

Spoločnosť TP-LINK, celosvetový dodávateľ sieťových produktov pre domácnosti a malé firmy, predstavuje na slovenskom trhu rýchly bezdrôtový smerovač TP-LINK Archer C8.

Spoločnosť TP-LINK,  celosvetový dodávateľ sieťových produktov pre domácnosti a malé firmy, predstavuje na slovenskom trhu rýchly bezdrôtový smerovač TP-LINK Archer C8 s celkovou prenosovou rýchlosťou až 1,75 Gbit/s. Archer C8 podporuje novú generáciu bezdrôtového štandardu 802.11ac, ktorá umožňuje simultánne pripojenie vo dvoch frekvenčných pásmach.

archerc81-r614_res.jpg

Zatiaľ čo v častejšie využívanom pásme 2,4 GHz ponúkne novinka rýchlosť až 450 Mbit/s, v menej rušenom pásme 5 GHz prenáša dáta po bezdrôtovej sieti rýchlosťou až 1,3 GHz. K rýchlosti a stabilite zariadenia prispieva použitie výkonného dvojjadrového procesoru s taktom 800 MHz. Všesmerové pokrytie gigabitovou bezdrôtovou sieťou s veľkým dosahom sa hodí pre aplikácie náročné na prenosovú kapacitu, ako je napríklad streamovanie HD videa alebo hranie online hier.

Spoľahlivé široké pokrytie stabilným signálom

Smerovač TP-LINK Archer C8 je vybavený trojicou dvojpásmových antén a výkonnými zosilňovačmi signálu, čo zaručuje konštantne vysokú rýchlosť bezdrôtového pripojenia aj na veľkú vzdialenosť. Smerovač navyše dokáže lokalizovať pripojené zariadenia a posilniť tak signál bezdrôtovej siete v príslušných smeroch, čím zvyšuje efektivitu pripojenia.archerc83-r300_res.jpg

Gigabitový Ethernet a jednoduché zdieľanie USB zariadení

Smerovač TP-LINK Archer C8 dosahuje vysokých prenosových rýchlostí nielen u bezdrôtového pripojenia, ale tiež v prípade pripojenia metalického. Plne tienené WAN a LAN porty ponúkajú priepustnosť až 1000 Mbit/s. Prostredníctvom jedného portu USB 3.0 a jedného portu USB 2.0 je možné lokálne zdieľať tlačiareň či externé úložisko dát s USB rozhraním. K úložisku je možné pristupovať aj cez vstavaný FTP server.

Zariadenie TP-LINK Archer C8 je momentálne k dispozícii v predajnej sieti partnerov spoločnosti TP-LINK, a to za odporúčanú koncovú cenu 145,42 € vrátane DPH.

Nižšie náklady vo firme? Tri tipy, kde sa dá ušetriť

Pre každé ušetrené euro vo firme určite nájdete využitie, či už na bežný chod, alebo rast.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.