Bezdrôtové pripojenie rýchlejšie než metalické siete

Spoločnosť TP-LINK, celosvetový dodávateľ sieťových produktov pre domácnosti a malé firmy, predstavuje na slovenskom trhu rýchly bezdrôtový smerovač TP-LINK Archer C8.

Spoločnosť TP-LINK,  celosvetový dodávateľ sieťových produktov pre domácnosti a malé firmy, predstavuje na slovenskom trhu rýchly bezdrôtový smerovač TP-LINK Archer C8 s celkovou prenosovou rýchlosťou až 1,75 Gbit/s. Archer C8 podporuje novú generáciu bezdrôtového štandardu 802.11ac, ktorá umožňuje simultánne pripojenie vo dvoch frekvenčných pásmach.

archerc81-r614_res.jpg

Zatiaľ čo v častejšie využívanom pásme 2,4 GHz ponúkne novinka rýchlosť až 450 Mbit/s, v menej rušenom pásme 5 GHz prenáša dáta po bezdrôtovej sieti rýchlosťou až 1,3 GHz. K rýchlosti a stabilite zariadenia prispieva použitie výkonného dvojjadrového procesoru s taktom 800 MHz. Všesmerové pokrytie gigabitovou bezdrôtovou sieťou s veľkým dosahom sa hodí pre aplikácie náročné na prenosovú kapacitu, ako je napríklad streamovanie HD videa alebo hranie online hier.

Spoľahlivé široké pokrytie stabilným signálom

Smerovač TP-LINK Archer C8 je vybavený trojicou dvojpásmových antén a výkonnými zosilňovačmi signálu, čo zaručuje konštantne vysokú rýchlosť bezdrôtového pripojenia aj na veľkú vzdialenosť. Smerovač navyše dokáže lokalizovať pripojené zariadenia a posilniť tak signál bezdrôtovej siete v príslušných smeroch, čím zvyšuje efektivitu pripojenia.archerc83-r300_res.jpg

Gigabitový Ethernet a jednoduché zdieľanie USB zariadení

Smerovač TP-LINK Archer C8 dosahuje vysokých prenosových rýchlostí nielen u bezdrôtového pripojenia, ale tiež v prípade pripojenia metalického. Plne tienené WAN a LAN porty ponúkajú priepustnosť až 1000 Mbit/s. Prostredníctvom jedného portu USB 3.0 a jedného portu USB 2.0 je možné lokálne zdieľať tlačiareň či externé úložisko dát s USB rozhraním. K úložisku je možné pristupovať aj cez vstavaný FTP server.

Zariadenie TP-LINK Archer C8 je momentálne k dispozícii v predajnej sieti partnerov spoločnosti TP-LINK, a to za odporúčanú koncovú cenu 145,42 € vrátane DPH.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.