„Osudový“ novoročný pozdrav SND

Slovenské národné divadlo pripravilo imidžový novoročný pozdrav, v ktorom komunikuje nápadité posolstvo s garanciou pre divákov: „Aj v roku 2015 pre Vás spriadame tie najkrajšie divadelné osudy.“

Slovenské národné divadlo (SND) v súvislosti s príchodom nového kalendárneho roka pripravilo bezprostredne po vianočných sviatkoch imidžový novoročný pozdrav, v ktorom komunikuje nápadité posolstvo s garanciou pre divákov: „Aj v roku 2015 pre Vás spriadame tie najkrajšie divadelné osudy.

Na tvorbe tzv. PF-ka sa podieľala provokatívna fotografka Natália Evelyn Benčičová, ktorej ateliérom sa výnimočne stali Umelecko-dekoračné dielne SND. Pred železnou oponou na skúšobnom javisku v priestoroch čalúnnickej dielne pózovali reprezentantky všetkých troch umeleckých súborov – členka Činohry SND Anna Javorková, sólistka Opery SND Eva Hornyáková a sólistka Baletu SND Michela Paolacci.

Trio výrazných osobností našej prvej scény stvárňuje na fotografii tri sudičky. Kreatívny zámer bližšie vysvetľuje sprievodný text: „Moiry, Moirae či Parcae sú božské bytosti z gréckej mytológie, držiace v rukách niť osudu každého smrteľníka a niekedy aj bohov. Jeho koniec i začiatok. Pendantom sú im v našich končinách tri sudičky, sudice, rojenice, rozdanice, ktoré stoja pri rode človeka a jeho osud predpovedajú už v kolíske.“

Štvorstranový novoročný pozdrav popri imidžovej fotografii a originálnom prianí už tradične dotvára prehľadný sumár premiér a mimoriadnych podujatí Slovenského národného divadla v nadchádzajúcom roku 2015.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen

Deň otvorených dverí Stavebnej fakulty STU

Program DOD 2019

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!