„Osudový“ novoročný pozdrav SND

Slovenské národné divadlo pripravilo imidžový novoročný pozdrav, v ktorom komunikuje nápadité posolstvo s garanciou pre divákov: „Aj v roku 2015 pre Vás spriadame tie najkrajšie divadelné osudy.“

Slovenské národné divadlo (SND) v súvislosti s príchodom nového kalendárneho roka pripravilo bezprostredne po vianočných sviatkoch imidžový novoročný pozdrav, v ktorom komunikuje nápadité posolstvo s garanciou pre divákov: „Aj v roku 2015 pre Vás spriadame tie najkrajšie divadelné osudy.

Na tvorbe tzv. PF-ka sa podieľala provokatívna fotografka Natália Evelyn Benčičová, ktorej ateliérom sa výnimočne stali Umelecko-dekoračné dielne SND. Pred železnou oponou na skúšobnom javisku v priestoroch čalúnnickej dielne pózovali reprezentantky všetkých troch umeleckých súborov – členka Činohry SND Anna Javorková, sólistka Opery SND Eva Hornyáková a sólistka Baletu SND Michela Paolacci.

Trio výrazných osobností našej prvej scény stvárňuje na fotografii tri sudičky. Kreatívny zámer bližšie vysvetľuje sprievodný text: „Moiry, Moirae či Parcae sú božské bytosti z gréckej mytológie, držiace v rukách niť osudu každého smrteľníka a niekedy aj bohov. Jeho koniec i začiatok. Pendantom sú im v našich končinách tri sudičky, sudice, rojenice, rozdanice, ktoré stoja pri rode človeka a jeho osud predpovedajú už v kolíske.“

Štvorstranový novoročný pozdrav popri imidžovej fotografii a originálnom prianí už tradične dotvára prehľadný sumár premiér a mimoriadnych podujatí Slovenského národného divadla v nadchádzajúcom roku 2015.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.