Ste si istí, že máte kompletný zoznam novoročných predsavzatí?

Každý z vás má určite skúsenosti s novoročnými predsavzatiami. Nový rok je často spájajúci so zámerom niečo vo svojom živote zmeniť a je skvelým odrazovým mostíkom naplniť svoje sny a ciele. Patríte a

Každý z vás má určite skúsenosti s novoročnými predsavzatiami. Nový rok je často spájajúci so zámerom niečo vo svojom živote zmeniť a je skvelým odrazovým mostíkom naplniť svoje sny a ciele. Patríte aj vy ku skupine ľudí s novoročnými predsavzatiami? Prinášame Vám pár tipov, vďaka ktorým budete spokojnejší a sebavedomejší nielen vy, ale aj vaše telo.

1.  Začnem sa aktívne venovať športu– správna voľba. Šport prospieva nielen vášmu zdraviu, ale je aj dobrým krokom pri formovaní postavy a odbúraní každodenných starostí. Avšak % úrazov je pri športovej aktivite vyššie, preto nie je na škodu mať po ruke balík rýchlej pomoci. „Nielen pri podvrtnutí a samozrejme, ak sa rö ntgenom vylúči zlomenina, odporúčam používať produkty s obsahom arnikového extraktu, ktorý má protizápalové účinky a zlepšuje prekrvenie pokožky. Na zmiernenie akútnej bolesti odporúčam studené obklady alebo praktickejšie riešenie v podobe sprejov, ktoré spôsobia lokálne znecitlivenie,“ hovorí MUDr. Štefan Petriščák, PhD. z kliniky ArtroPro.

Náš tip: Allga San arnikový gél 100ml/6,35€, Allga San arnikový roztok 100ml/4,95€  a na okamžité znecitlivenie tupej bolesti Allga San Mobil Eisspray Akut 150ml/4,99€.

allga san_arnika_naturprodukt.jpg

2.  Nebudem zabúdať na starostlivosť o ruky – V dnešnej dobe sú veľmi častým javom suché a popraskané ruky. Neustály kontakt s rôznymi materiálmi a čistiacimi prípravkami, ich pravidelné umývanie, to všetko spôsobuje postupné opotrebovávanie pokožky. Poskytnite rukám starostlivosť, ktorú si zaslúžia. Práve ruky dokážu o nás veľa prezradiť. „V koži na prstoch a na chrbte ruky sa na rozdiel od iných partií nachádza menej mazových žliaz. Preto by sme im mali nedostatok kožného mazu dopĺňať hydratačným krémom na ruky. Ak máme suché ruky, sú suché aj naše nechty, čo má za následok ich štiepenie a lámanie,“ hovorí MUDr. Nadežda Suchá.

Náš tip: Granatapfel krém na ruky 100ml/4,95€.

granatapfel_krem_na_ruky_naturprodukt.jpg

3.  Budem dodržiavať správnu dentálnu hygienu – ste šťastný človek, ak nemáte žiaden termín, po preventívnej prehliadke u stomatológa. Avšak ani v tomto prípade nie je prevencia a dostatočná starostlivosť o zuby na škodu. Výsledkom správnej dentálnej hygieny sú zdravé a biele zuby. Citlivým zubom môžete predísť každodennou starostlivosťou a pravidelnou návštevou stomatológa. „Vyberte si zubnú kefku, s ktorou dokážete vyčistiť všetky zubné plôšky. Pri čistení zubov buďte dôkladní. Nezabúdajte na používanie medzizubnej kefky, o správnom výbere veľkosti a používaní sa poraďte s dentálnou hygieničkou alebo vaším zubným lekárom,“ hovorí MUDr. Katarína Tulejová.

Náš tip: Lacalut sensitive zubná kefka 2,47€, Lacalut extra sensitive zubná pasta 75ml/3,88€, Lacalut sensitive ústna voda 300ml/4,62€ a Lacalut medzizubné kefky 5ks/3,59€.

lacalut_zubna_pasta_naturprodukt.jpg

4.  Nebudem mať popraskané pery – Popraskané pery nepristanú nikomu a ich výzor nezachráni ani ten najdrahší make-up. Pritom stačí tak málo, pred spánkom odlíčiť, hydratovať balzamom, raz za týždeň urobiť píling a masáž. „ Suché pery sú problémom nielen z estetického hľadiska, ale aj zdravotného.  Pri pohybe pery praskajú, krvácajú, robia sa na nich trhliny, ktoré sa môžu zapáliť, začať mokvať a následne sú náchylné na bakteriálnu alebo kvasinkovú infekciu,“ hovorí MUDr.  Nadežda Suchá.

Náš tip: Doliva SOS balzam na pery 7ml/2,95€, Doliva olivový intenzívny balzam na pery s dexpantenolom 7ml/3,15€, Doliva olivová tyčinka na pery s mätovým olejom 4,8g/3,46€.

doliva_balzam_na_pery_naturprodukt.jpg

5.  Budem sa starať o blaho pokožky celého tela – starostlivosť o telo a telesná hygiena majú význam pre naše zdravie a pocit pohody. „Produkty na prírodnej báze a obsahom extraktov z granátového  jablka a olivového oleja, zmierňujú predčasné starnutie pokožky, hydratujú, udržiavajú ju čistú, ošetrujú a zároveň ochraňujú pred vonkajšími vplyvmi. Správne zvolenou pravidelnou starostlivosťou o pokožku pomáhate obnoviť jej prirodzenú rovnováhu, dodať jej zdravý vzhľad a príjemný pocit,“ hovorí MUDr. Nadežda Suchá.

Náš tip: Granatapfel sprchový gél 200ml/6,96€, Doliva olivová kúpeľová soľ 350g/3,66€, Granatapfel spevňujúci telový krém 300ml/9,95€.

doliva_sol_do_kupela_naturprodukt.jpg

Veľa šťastia pri plnení novoročných predsavzatí :)

Spoločnosť Naturprodukt bola založená v roku 1993. Jej najväčším dodávateľom je firma Dr. Theiss Naturwaren, ktorá vyrába prípravky na báze extraktov liečivých bylín a kozmetiku s obsahom jedinečných látok získaných z rastlín. V sortimente nájdeme fytofarmaká, doplnky výživy, prípravky na starostlivosť o pokožku a vlasy, ako aj špeciálnu lekárenskú kozmetiku. Viac informácií o spoločnosti a produktoch sa dozviete na www.naturprodukt.sk

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

1. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu
  2. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  3. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  4. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  6. Wellness v prírode: máme tip, kde si na jar najlepšie oddýchnete
  7. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár
  8. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur
  1. Bývanie vytesané do kameňa? V Kapadócii tak žijú po stáročia
  2. E-recept, evolúcia v zdravotnej starostlivosti
  3. Leťte priamo z KOŠÍC a dovolenkujte na najkrajších plážach
  4. Za hranicami bytu: Ako si vybudovať dobré susedské vzťahy?
  5. Výlet 2 v 1: Jednou nohou na Slovensku, druhou v Rakúsku
  6. Ahoj, TABI! Kto je záhadný digitvor?
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur
  8. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové?
  1. Fellner otvorene: Manželka mi vyčítala, že zo mňa nič nemá 29 696
  2. Deväť dobrých: Jarný literárny výber v denníkoch SME a Korzár 17 415
  3. Do utorka za vás uhradia polovicu exotickej dovolenky 16 543
  4. Slováci minuli za 4 dni na dovolenky 6,4 milióna eur 10 910
  5. Prečo vymeniť plastové vchodové dvere za hliníkové? 10 258
  6. Patria medzi svetovú elitu. Slováci zariskovali a predbehli dobu 10 092
  7. Všetky divy sveta v privátnom lietadle dnes so zľavou 12 225 eur 7 841
  8. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe 5 771
SkryťVypnúť reklamu

Vydajte do oblasti s rozprávkovým nádychom, kde sú príbehy vyryté do kameňa.

INZERCIA 3 h

Elektronický predpis liekov predstavuje významný krok v oblasti digitalizácie zdravotníctva.

INZERCIA 3 h

Pláže biele a jemné ako múka a miesta, kde sa mieša vôňa mora s arómou miestnych plodov.

INZERCIA 13 h
SkryťZatvoriť reklamu