Štvrtok, 22. august, 2019 | Meniny má Tichomír

FerratumBank – prvá pomoc zadarmo

Cítite sa nespokojne kvôli nedostatku peňazí? Máte pocit, že je vaša peňaženka žmýkaná až príliš po sviatkoch? Ferratum banka ponúka novým zákazníkom v januári PÔŽIČKU ZADARMO.

Cítite sa nespokojne kvôli nedostatku peňazí? Máte pocit, že je vaša peňaženka žmýkaná až príliš po sviatkoch? Nenechajte si pokaziť deň tým, že budete smútiť za financiami, ktoré ste minuli, či dokonca premrhali. Máme pre vás liek menom FerratumBank. Užite si bez námahy pohľad na to, ako sa vaše problémy vyriešia takmer samé. Ferratum je líder v rýchlych online a SMS pôžičkách. Tak na čo čakáte?! Ferratum banka ponúka novým zákazníkom v januári PÔŽIČKU ZADARMO.

Expresné služby pre náhle problémy

Keď príde problém, žiada si rýchle riešenie, ktoré skutočne zaberie. Zabudnite na dlhé fronty v bankách a nudné čakanie na pobočkách, či neúnosné papierovanie. S Ferratum máte žiadosť o pôžičku vybavenú do 5 minút. Nemusíte takmer ani pohnúť prstom. Stačí vám len mobil, alebo internet, a pohodlie domova.

Ferratum nevyžaduje žiadne papiere, dokumenty, či potvrdenia, ktoré by ste museli zháňať pre bežnú banku. Potvrdenie o príjme, výpisy z rôznych registrov, a podobné veci vás trápiť nebudú. Jednoduché vybavenie pôžičky online za pár sekúnd už na vás čaká. Skrátili sme dobu vybavenia na maximálne 5 minút. Za tento čas dokážete do žiadosti vypísať všetky potrebné údaje a formulár odoslať elektronicky, či cez SMS.

Nestíhate splácať?

Občas sa stane každému, že je čas rýchlejší než by sme chceli. Nebojte sa, my sme pripravení aj na takúto situáciu – dátum splatnosti vám odložíme na vašu žiadosť. Ako teda požiadať o prolong pri pôžičke? Stačí zaslať SMS s vašim rodným číslom a variabilným symbolom pôžičky. Následne uhradíte poplatok za prolong a čas navyše je len váš. Všetko vybavíte bez stresu a strachu z neistoty. Veríme, že vám naša služba padne vhod, a že oceníte našu snahu pri bleskovom riešení vášho problému.

Mimoriadny úspech na medzinárodnej súťaži v Číne

Slovenská technická univerzita v Bratislave opäť dokázala, že vie konkurovať univerzitám na svetovej úrovni.

Zaspomínajte si na detstvo s tradičnými pochúťkami

Podľa psychológov patria spomienky na jedlo medzi tie najsilnejšie.

Filmári objavili skryté krásy Novej Bane – tu je video

Novobansko je plné prírodných krás a histórie. Závod v Novej Bani sa vyvíja spolu s ním a podporuje jeho poklady. Pozrite si ich!

Zdroj: Knauf Insulation