Pondelok, 30. marec, 2020 | Meniny má Vieroslava

Stavbárske srdce pre Vianočný bazár chalaňov

Študenti a zamestnanci Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa zapojili do charitatívnej akcie Vianočný bazár chalaňov.

stavbárske srdce pre vianočný bazár chalaňov

Je prirodzenou samozrejmosťou spájať obdobie adventu s humánnosťou a dobročinnosťou. Podobne tomu bolo aj v uplynulom roku. Študenti a zamestnanci Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa zapojili do charitatívnej akcie Vianočný bazár chalaňov(http://www.vianocnybazarchalanov.sk). Počas štyroch týždňov sa pri hlavnej vrátnici Stavebnej fakulty zhromažďovali na jednom mieste kabáty, čiapky, rukavice, svetre, spodná bielizeň a topánky. Všetkých prekvapila odozva akcie medzi študentmi a učiteľmi v množstve darov, ktoré do zbernej nádoby rýchlo pribúdali. Vyzbierané dary boli 12. decembra 2014 odvezené na dvakrát preplnenouŠkodou Octaviado V-klubu(Národného osvetového centra) na nám. SNP v Bratislave, kde sa v sobotu 13. a v nedeľu 14. decembra 2014 mohli ľudia v príjemnej vianočnej atmosfére stretnúť so známymi hercami a vybrať darčeky pre svojich blízkych.

V priebehu dvoch dní sa podarilo vyzbierať 34.004,- €, z ktorých sa podporia rôzne charitatívne organizácie a projekty (http://www.vianocnybazarchalanov.sk/vytazok), napr.:

- Nadácia Pro Vida –„Hravý Buddy“,

- Občianske združenie Equity, o.z. – „Black&White - žime spolu! – vol.3“,

- Občianske združenie Imobilio, o.z. - „Boccia na kolesách“,

- Slovenská humanitná rada „Konečná stanica Slovensko“,

- 5.projekt pre 5.ročník.

Akcia vyvrcholila v pondelok 15.12.2014 o 18,30 Vianočným žúrom chalaňov.

Vianočný bazár chalaňov je ďalším charitatívnym projektom, do ktorého sa zapojila Stavebná fakulta STU v Bratislave.

Bude dobre!

Firmy a dokonca aj jednotlivci sa zomkli, aby si navzájom pomohli prekonať toto neľahké obdobie.

V pôrodnici v Šaci sa rodí stále viac detí

V pôrodnici Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, sa v tomto roku narodilo už 436 bábätiek.

Chic, fully-equipped offices in prime Bratislava locations

Book a tour of these trendy offices in Eurovea or Zuckermandel and enjoy a FREE 2 HOURS in our meeting rooms.