Stavbárske srdce pre Vianočný bazár chalaňov

Študenti a zamestnanci Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa zapojili do charitatívnej akcie Vianočný bazár chalaňov.

stavbárske srdce pre vianočný bazár chalaňov

Je prirodzenou samozrejmosťou spájať obdobie adventu s humánnosťou a dobročinnosťou. Podobne tomu bolo aj v uplynulom roku. Študenti a zamestnanci Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa zapojili do charitatívnej akcie Vianočný bazár chalaňov(http://www.vianocnybazarchalanov.sk). Počas štyroch týždňov sa pri hlavnej vrátnici Stavebnej fakulty zhromažďovali na jednom mieste kabáty, čiapky, rukavice, svetre, spodná bielizeň a topánky. Všetkých prekvapila odozva akcie medzi študentmi a učiteľmi v množstve darov, ktoré do zbernej nádoby rýchlo pribúdali. Vyzbierané dary boli 12. decembra 2014 odvezené na dvakrát preplnenouŠkodou Octaviado V-klubu(Národného osvetového centra) na nám. SNP v Bratislave, kde sa v sobotu 13. a v nedeľu 14. decembra 2014 mohli ľudia v príjemnej vianočnej atmosfére stretnúť so známymi hercami a vybrať darčeky pre svojich blízkych.

V priebehu dvoch dní sa podarilo vyzbierať 34.004,- €, z ktorých sa podporia rôzne charitatívne organizácie a projekty (http://www.vianocnybazarchalanov.sk/vytazok), napr.:

- Nadácia Pro Vida –„Hravý Buddy“,

- Občianske združenie Equity, o.z. – „Black&White - žime spolu! – vol.3“,

- Občianske združenie Imobilio, o.z. - „Boccia na kolesách“,

- Slovenská humanitná rada „Konečná stanica Slovensko“,

- 5.projekt pre 5.ročník.

Akcia vyvrcholila v pondelok 15.12.2014 o 18,30 Vianočným žúrom chalaňov.

Vianočný bazár chalaňov je ďalším charitatívnym projektom, do ktorého sa zapojila Stavebná fakulta STU v Bratislave.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.