Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Ukážková hodina zadarmo konečne aj v Leviciach

V jazykovej škole ZARAZ v Leviciach už počas prvej vyučovacej hodiny zistíte, ako sa môžete cudzí jazyk naučiť až 4x rýchlejšie.

Len máloktoré jazykové školy odkryjú svoje hlavné tromfy zadarmo, počas prvej vyučovacej hodiny. Jazyková škola Zaraz v Leviciach  je pravým opakom. Hneď na začiatku zistíte, ako sa môžete cudzí jazyk učiť až 4x rýchlejšie.

" Absolvoval som trojmesačný kurz Callanovou metódou a to v pohodlí svojho rodiska. Anglicky som sa naučil tak, že sa bez problémov dohodnem v zahraničí. Dokonca už nie som stratený ani pri pohári vína," tvrdí Peter /30/ z Levíc, ktorý absolvoval kurz pre začiatočníkov v jazykovej škole Zaraz v Leviciach.

V prvej a druhej úrovni /32 vyučovacích hodín/ zvládnete absorbovanie slovnej zásoby do 500 slov a základné používanie gramatických zákonitostí.

Efektívna metóda výučby

Callanova metóda je efektívny a fungujúci spôsob výučby anglického jazyka. Je alternatívou k tradičným metódam výučby. Vyvíjala sa viac ako 10 rokov vo Veľkej Británii a je akceptovaná Cambridgeskou univerzitou. V súčasnej dobe pomocou tejto metódy vyučuje viac ako 400 registrovaných škôl po celom svete.

Jednou z nich je aj jazyková škola Zaraz, ktorá sídli na Vojenskej ulici 4 v Leviciach /budova bývalých kasární/.

Callanova metóda je vhodná pre všetky jazykové úrovne. Pokročilejší študenti si pochvaľujú predovšetkým odbúranie strachu hovoriť cudzím jazykom, (podľa štatistík má tento problém až 90% ľudí). U začiatočníkov je motivujúci hlavne výrazný jazykový pokrok, ktorý pomocou tejto metódy dosahujú.

Callanov systém výučby je orientovaný na praktickú stránku jazyka – rozprávanie a porozumenie, teda to, čo ľudia najviac potrebujú v každodennom živote. Samozrejme, že aj gramatika je plnohodnotne zastúpená, avšak je vyučovaná prirodzene, počas konverzácie, presne tak, ako sa malé dieťa učí svoj materinský jazyk.

Vyskúšajte ZADARMO a uvidíte

Ukážková hodina výučby angličtiny Callanovou metódou ZADARMO sa uskutoční už vo štvrtok 11.2.2015 o 18.00 v priestoroch jazykovej školy ZARAZ v Leviciach.

Prihlásiť sa môžete telefonicky na 0908 921 819  alebo mailom na martinknoska@zaraz.sk . Ak sa vám systém vyučovania zapáči, môžete sa priamo na hodine prihlásiť na kurz.

Ideálne riešenie aj pre firmy

S pomocou jazykovej školy Zaraz môžete zabezpečiť aj ideálne jazykové zručnosti svojich zamestnancov. V ponuke je, okrem angličtiny, aj nemčina, či španielčina. Samozrejmosťou je aj v tomto prípade ukážková hodina ZADARMO.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.