Sobota, 19. október, 2019 | Meniny má Kristián

Ako spoznáte moderný účtovný program?

Moderný účtovný program už dnes nie je nástrojom, ktorý vedia používať iba účtovníci. Moderný účtovný program je ľahko ovládateľné a flexibilné riešenie, ktoré môže používať ktokoľvek.

Moderný účtovný program už dnes nie je nástrojom, ktorý vedia používať iba účtovníci. Moderný účtovný program je ľahko ovládateľné a flexibilné riešenie, ktoré môže používať ktokoľvek, kto má aspoň základné znalosti o spôsobe vedenia účtovníctva.

Naučiť sa používať moderný účtovný program vyžaduje iba trochu času investovaného do zoznámenia sa s logikou a princípmi používania príslušného účtovného programu.

Online účtovný program

Jedným z moderných riešení je online účtovný program Humanet .

Je to alternatíva k zastaralým účtovným programom, ktoré neustále vyžadujú nejakú starostlivosť. Klasický účtovný program musíte nainštalovať, pravidelne aktualizovať, dáta zálohovať a kladie si množstvo podmienok a obmedzení na akom počítači ho môžete používať.

Online účtovný program Humanet je iný. Je jednoducho ovládateľný, nemusíte ho inštalovať, aktualizovať, dáta zálohovať a môžete ho používať kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Môžete používať počítač, tablet aj smartfón. Súčasná práca viacerých používateľov je samozrejmosťou a dokonca je to bez poplatku za dodatočné licencie.

Vždy aktuálna legislatíva

Ak chcete mať účtovníctvo spracované správne, musíte dbať na pravidelnú aktualizáciu a inštalovanie všetkých najnovších verzií účtovného programu. Pre online účtovný program to neplatí. Ten nemusíte aktualizovať nikdy. On to urobí za vás sám okamžite, keď je nová verzia k dispozícii a nebude vás zdržiavať počas inštalácie novej verzie.

Máte tak istotu, že kedykoľvek a odkiaľkoľvek budete účtovníctvo spracovávať, budete používať najnovšiu a legislatívne aktuálnu verziu účtovného programu.

Istota správnosti účtovania

Online účtovný program je vždy aktuálny. To je prvý a najdôležitejší predpoklad správnosti spracovania účtovníctva.

Online účtovný program Humanet má zdarma všetky funkcie, ktoré zjednodušujú a urýchľujú spracovanie účtovníctva. Bezplatne tak získate sofistikované nástroje, ktoré majú k dispozícii aj veľké firmy za nemalé peniaze. Môžete využívať automatické účtovanie, vytváranie kópií dokladov, odosielanie dokladov emailom, spracovanie daňového priznania, spracovanie kontrolného výkazu DPH s automatickou kontrolou obchodných partnerov a ich IČDPH.

Všetky funkcie sú podrobne popísané v elektronickej dokumentácii, ktorá je podporená množstvom bezplatných videonávodov. V prípade potreby máte dostupnú komplexnú online podporu cez chat, email a telefón.

Moderný účtovný program

Vyberte si moderný účtovný program , ktorý plne rešpektuje vaše potreby, bude vždy aktuálny a  nestojí viac ako zastaralý účtovný program.

Zaregistrujte sa bezplatne na https://www.humanet.sk/bezplatna-registracia a začnite účtovať moderne ešte dnes.

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.