Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Tip ako ušetriť benzín pri nákupoch

Od začiatku tohto roka sa vám neoplatí jazdiť autom na nákupy.

Od začiatku tohto roka sa vám neoplatí jazdiť autom na nákupy. Od januára vám totiž reťazec Tesco dovezie potraviny domov už za 1 €.

Stačí si cez webstránku tesco.sk/potravinydomov vybrať z vyše 20-tisíc položiek od čerstvých potravín, cez nápoje až po drogériu a zvoliť čas dovozu. Minimálna cena dovozu čoraz obľúbenejšej donáškovej služby Tesco Potraviny domov zlacnela  od januára z 2,49 eura na 1 euro. „Nová nižšia cena dovozu bude platiť vo všetkých regiónoch, kde služba funguje. Chceme byť k zákazníkom ešte bližšie a uľahčiť im každodenný život. Cenu dovozu sme nastavili tak, aby bola oveľa nižšia ako jazda autom alebo taxíkom do obchodu,“ uviedla Katarína Tokárová, E-commerce manažérka služby Tesco Potraviny domov. Reťazec v novom roku zjednotil aj cenu služby vyzdvihnutia pripraveného nákupu cez výdajné miesto Klikni & Vyzdvihni na 1 euro.

Záujem Slovákov o pohodlný dovoz potravín až k dverám bytu vzrástol najmä pred vianočnými sviatkami. „Naši vodiči rozviezli vyše 226 – tisíc  kg tovaru. TOP 5 najpredávanejších tovarov pred Vianocami boli rožky, trvanlivé mlieko, banány, múka a minerálne vody,“ dodala K. Tokárová. Okrem hlavného mesta najviac objednávok na dovoz potravín až k dverám bytu prišlo z Košíc, Nitry, Piešťan a Prešova.

Ako funguje služba Tesco Potraviny domov?

• Služba Tesco Potraviny domov funguje vo vyše 90   lokalitách na Slovensku – a to v Bratislave, Košiciach, Prešove, Nitre, Trnave, Piešťanoch a v širokom okolí miest.
  • Nákup zákazníkovi privezú špeciálne zaškolení pracovníci domov až k dverám.
  • Zákazník si môže vybrať z dvoch spôsobov úhrady: platbu vopred cez internet alebo kartou pri prevzatí tovaru.
  • Ceny tovarov sú rovnaké ako v hypermarkete v deň dovozu vrátane akcií.
  • Ako služba funguje, si môžete pozrieť aj tu:

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.