Tip ako ušetriť benzín pri nákupoch

Od začiatku tohto roka sa vám neoplatí jazdiť autom na nákupy.

Od začiatku tohto roka sa vám neoplatí jazdiť autom na nákupy. Od januára vám totiž reťazec Tesco dovezie potraviny domov už za 1 €.

Stačí si cez webstránku tesco.sk/potravinydomov vybrať z vyše 20-tisíc položiek od čerstvých potravín, cez nápoje až po drogériu a zvoliť čas dovozu. Minimálna cena dovozu čoraz obľúbenejšej donáškovej služby Tesco Potraviny domov zlacnela  od januára z 2,49 eura na 1 euro. „Nová nižšia cena dovozu bude platiť vo všetkých regiónoch, kde služba funguje. Chceme byť k zákazníkom ešte bližšie a uľahčiť im každodenný život. Cenu dovozu sme nastavili tak, aby bola oveľa nižšia ako jazda autom alebo taxíkom do obchodu,“ uviedla Katarína Tokárová, E-commerce manažérka služby Tesco Potraviny domov. Reťazec v novom roku zjednotil aj cenu služby vyzdvihnutia pripraveného nákupu cez výdajné miesto Klikni & Vyzdvihni na 1 euro.

Záujem Slovákov o pohodlný dovoz potravín až k dverám bytu vzrástol najmä pred vianočnými sviatkami. „Naši vodiči rozviezli vyše 226 – tisíc  kg tovaru. TOP 5 najpredávanejších tovarov pred Vianocami boli rožky, trvanlivé mlieko, banány, múka a minerálne vody,“ dodala K. Tokárová. Okrem hlavného mesta najviac objednávok na dovoz potravín až k dverám bytu prišlo z Košíc, Nitry, Piešťan a Prešova.

Ako funguje služba Tesco Potraviny domov?

• Služba Tesco Potraviny domov funguje vo vyše 90   lokalitách na Slovensku – a to v Bratislave, Košiciach, Prešove, Nitre, Trnave, Piešťanoch a v širokom okolí miest.
  • Nákup zákazníkovi privezú špeciálne zaškolení pracovníci domov až k dverám.
  • Zákazník si môže vybrať z dvoch spôsobov úhrady: platbu vopred cez internet alebo kartou pri prevzatí tovaru.
  • Ceny tovarov sú rovnaké ako v hypermarkete v deň dovozu vrátane akcií.
  • Ako služba funguje, si môžete pozrieť aj tu:

Načítavám video...

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018