Tip ako ušetriť benzín pri nákupoch

Od začiatku tohto roka sa vám neoplatí jazdiť autom na nákupy.

Od začiatku tohto roka sa vám neoplatí jazdiť autom na nákupy. Od januára vám totiž reťazec Tesco dovezie potraviny domov už za 1 €.

Stačí si cez webstránku tesco.sk/potravinydomov vybrať z vyše 20-tisíc položiek od čerstvých potravín, cez nápoje až po drogériu a zvoliť čas dovozu. Minimálna cena dovozu čoraz obľúbenejšej donáškovej služby Tesco Potraviny domov zlacnela  od januára z 2,49 eura na 1 euro. „Nová nižšia cena dovozu bude platiť vo všetkých regiónoch, kde služba funguje. Chceme byť k zákazníkom ešte bližšie a uľahčiť im každodenný život. Cenu dovozu sme nastavili tak, aby bola oveľa nižšia ako jazda autom alebo taxíkom do obchodu,“ uviedla Katarína Tokárová, E-commerce manažérka služby Tesco Potraviny domov. Reťazec v novom roku zjednotil aj cenu služby vyzdvihnutia pripraveného nákupu cez výdajné miesto Klikni & Vyzdvihni na 1 euro.

Záujem Slovákov o pohodlný dovoz potravín až k dverám bytu vzrástol najmä pred vianočnými sviatkami. „Naši vodiči rozviezli vyše 226 – tisíc  kg tovaru. TOP 5 najpredávanejších tovarov pred Vianocami boli rožky, trvanlivé mlieko, banány, múka a minerálne vody,“ dodala K. Tokárová. Okrem hlavného mesta najviac objednávok na dovoz potravín až k dverám bytu prišlo z Košíc, Nitry, Piešťan a Prešova.

Ako funguje služba Tesco Potraviny domov?

• Služba Tesco Potraviny domov funguje vo vyše 90   lokalitách na Slovensku – a to v Bratislave, Košiciach, Prešove, Nitre, Trnave, Piešťanoch a v širokom okolí miest.
  • Nákup zákazníkovi privezú špeciálne zaškolení pracovníci domov až k dverám.
  • Zákazník si môže vybrať z dvoch spôsobov úhrady: platbu vopred cez internet alebo kartou pri prevzatí tovaru.
  • Ceny tovarov sú rovnaké ako v hypermarkete v deň dovozu vrátane akcií.
  • Ako služba funguje, si môžete pozrieť aj tu:

Do you need to unwind after a stressful week at work?

At Wellness Hotel Panorama **** all of your wellness needs will be meet and your expectations will be surpassed.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.