Nový štart s FerratumBank

Sme Ferratum a poskytujeme ľuďom v akútnej núdzi finančnú injekciu, ktorá nebolí. Ferratum vám dá pôžičku zdarma, pokiaľ ste novým zákazníkom. Tak neváhajte!

Po náročných sviatkoch opäť prišla zmena, ktorá by nemala znamenať len prepísané číselko v roku.  Mali by ste sa zamerať na opravu faulov, ktoré sa v tomto roku opakovať už nemusia. Pokiaľ urobíte tie správne kroky, dnes môžete dokonca dostať niečo zadarmo. A to je pôžička na 15 dní do 150 euro. Ferratum vám túto pôžičku dá zdarma, pokiaľ ste novým zákazníkom. Tak neváhajte a využite skvelú ponuku!

Začnite znovu

Koncom starého roku zvykne každý robiť bilanciu toho, čo sa mu podarilo a čo nie. Čo by ste chceli zmeniť vy? Je to skutočne ideálne? Pokiaľ áno, tak to vám srdečne gratulujeme. Len málo ľudí je so svojim životom naozaj spokojných. Pokiaľ sa k nim však len túžite pridať, tak pozor! Spokojnosť máte na dosah.

Sme Ferratum a poskytujeme ľuďom v akútnej núdzi finančnú injekciu, ktorá nebolí. Naše rýchle pôžičky každý deň pomáhajú vyhrabať sa z problémov stovkám ľudí. Ak vás ťažia trable, stačí ak navštívite naš web a začnete si užívať slobodu, ktorú vám naša služba dodá expresne. Poskytujeme sumy od 30 do 350 euro. Malé sumy sú totiž to, čo potrebuje ohromný počet ľudí. Toto vám bežná banka neponúkne.

Expresne a pohodlne

Na pôžičku má nárok takmer každý. My sa nepozeráme na váš príjem ani dlhy, či zamestnanosť. Pre nás je dôležitý váš vek, ktorý musí byť nad 18 rokov. Pokiaľ na to vek máte, my vám pôžičku poskytneme. A to bez zbytočných potvrdení, bez zdĺhavého vybavovania a nekonečného čakania. Usaďte sa pohodlne na gauč a užívajte si našu rýchlosť, ktorá vás ohromí.

Stačí ak vypíšete krátku žiadosť, ktorú nájdete na ktoromkoľvek našom webe. Následne si vyberiete sumu a odošlete. Každá pôžička je u nás automaticky nastavená na jednorázovú splátku s termínom splatnosti 7 až 30 dní. Takto jednoducho a rýchlo dokážete následne splatiť svoje dlhy, zaplatiť nákup, či faktúru.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.