Revitalizujte sa sa s rýchlou pôžičkou od FerratumBank

Po Vianociach to má väčšina ľudí rovnako. Peniaze sú minuté a regenerácia zatiaľ neprichádza. Pokúste sa trochu uvoľniť a zabudnite na pošramotený rozpočet. My vám v tom pomôžeme. Hľadáte cestu ako začať znovu? V tom prípade sa obráťte na nás – Ferratum. Dokážeme vám, že pri pôžičke prevažujú pozitíva. Na úvod ponúkame novým zákazníkom úver na 15 dní a 150 euro zadarmo. Neplatíte úrok a môžete začať s posviatočnou regeneráciou.

Začnite rok správne

Aj keď už nový rok beží niekoľko dní, stále to znamená nový začiatok. Zmeňte si život tak, aby vám vyhovoval. Nebudete sa musieť trápiť s nedoplatkami, omeškanými platbami faktúr, či stále menšími a menšími nákupmi. Dnes sa to zmení k lepšiemu. A ako je to možné? Odpoveďou je FerratumBank.

Poskytneme vám totiž pôžičky, ktoré vás určite nesklamú. Aj napriek menším sumám dokážu napraviť vaše chyby a naučia vás, ako tieto chyby už nikdy nezopakovať. Stačí ak si požiadate o pôžičku napríklad cez internet. Je to jednoduché a rýchle. Na našom webe sa nachádza online formulár, do ktorého vpíšete niekoľko vašich údajov. Po odoslaní tejto žiadosti si chvíľku počkáte na overovací telefonát a verdikt o schválení. Peniaze máte následne na účte do 72 hodín. Od podania žiadosti.

S nami sa konečne zase usmejete

To, že zlepšujeme vaše životy je pre nás tá najkrajšia odmena. Veríme totiž, že vám naše peniaze pomáhajú pred sviatkami nakúpiť darčeky, vyhnúť sa vymáhačom a exekútorom a včas splácať faktúry a účty. Preto sme vám čo najviac chceli uľahčiť vybavovanie úverov.

Z tohto dôvodu sme sa rozhodli, že celá komunikácia bude prebiehať elektronicky a vy tak nemusíte nikam chodiť. Internet a mobil sú jediné dve veci, ktoré budete potrebovať. Tak neváhajte a podajte si expresnú žiadosť. Peniaze už na vás čakajú.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Počuli ste už o integrovane pestovanej zelenine?

Ide o spôsob pestovania zeleniny, ktorý je zlatou strednou cestou medzi klasickým a ekologickým, pestovaním zeleniny v bio kvalite

Konferencia - EU support for research

sa uskutočnila 19.2.2019 vo Vedeckom parku Univerzity Komenského v Bratislave.