Ako spoznáte moderný mzdový program

Čas sú peniaze! Moderný mzdový program by vás nemal oberať o čas a mal by vám zabezpečiť rýchle a správne spracovanie miezd.

Čas sú peniaze ! Moderný mzdový program by vás nemal oberať o čas a mal by vám zabezpečiť rýchle a správne spracovanie miezd.

Online mzdový program

Atribúty pre moderný mzdový program v plnom rozsahu napĺňa online mzdový program Humanet. Od prvého kontaktu s ním sa k výplatnej páske zamestnanca dopracujete za menej ako 3 minúty.

Je to možné vďaka tomu, že tento mzdový program nemusíte inštalovať. Funguje online, takže ho môžete používať kedykoľvek a odkiaľkoľvek prostredníctvom internetu. Na pár klikov vytvoríte vašu novú mzdovú databázu a môžete začať pridávať zamestnancov. Výpočet mzdy prebieha veľmi rýchlo a zaručene správne podľa aktuálnej legislatívy.

Vždy aktuálna legislatíva

Online mzdový program je zárukou, že vždy používate jeho najnovšiu verziu s aktuálne platnou legislatívou. Tak ako ho nemusíte inštalovať, nemusíte nikdy sťahovať a inštalovať ani jeho aktualizácie. Všetko sa aktualizuje úplne samo na pozadí bez toho, aby vás program zdržiaval pri výpočte miezd.

Bohatá funkčnosť

Mzdový program Humanet poskytuje obrovské množstvo funkcií pre spracovanie personalistiky a miezd. Pracovné pomery, dohody, súbežné pracovné pomery, dôchodky, exekúcie, generovanie príkazov na úhradu, prihlášky, odhlášky, výkazy na zdravotné a sociálne poistenie, výplatné pásky v tlačenej aj elektronickej podobe, štatistiky, ročné zúčtovanie dane, potvrdenia a mnoho ďalších možností sú výrezom toho, čo všetko mzdový program Humanet zvláda.

Státisíce spracovaných miezd v mzdovom programe Humanet sú zárukou kvality a profesionality tohto riešenia.

Či ste malá alebo veľká organizácia, Humanet je vždy správnym riešením. Je navrhnutý tak, aby spĺňal požiadavky na jednoduché a rýchle spracovanie ako aj sofistikované prispôsobenie individuálnym potrebám veľkých organizácií.

Ak začínate ako malá spoločnosť a budete rásť,   nebudete musieť v budúcnosti riešiť dilemu výmeny mzdového programu. Humanet sa vám plne prispôsobí a porastie spolu s vami. Môžete ho postupne rozširovať o nadstavbové moduly pre uchádzačov, organizačné riadenie, vzdelávanie, dochádzku, prepojenie na externé systémy a ďalšie.

K dispozícii sú aj špecializované moduly pre rôzne typy špecializácie spracovania miezd ako napríklad úkolové mzdy alebo agentúrne zamestnávanie. V prípade potreby vám systém prispôsobíme na mieru a doprogramujeme nové funkcie a moduly.

Moderný mzdový program

Vyberte si moderný program pre mzdy a personalistiku , ktorý vás nebude oberať o čas, bude vždy aktuálny a  nestojí viac ako zastaralý mzdový program.

Zaregistrujte sa bezplatne na https://www.humanet.sk/bezplatna-registracia a začnite počítať mzdy moderne ešte dnes.

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.