Katy Perry vás pozýva na koncert - osobne!

Do Bratislavy príde jedna z najväčších hudobných produkcií na svete.

KATY PERRY VÁS POZÝVA NA KONCERT – OSOBNE!

Globálna superstar Katy Perry vystúpi už o mesiac a pol v slovenskej metropole http://www.xl.sk/koncerty/katy-perry-prismatic-world-tour-2015-bratislava .

Do Bratislavy príde jedna z najväčších hudobných produkcií na svete. Napriek tomu, že je to koncert, ktorý sa bude konať v hale a nie vonku, do hlavného mesta sa blíži 30 kamiónov, vezúcich techniku, kostýmy, rekvizity, skrátka všetko potrebné na šou. Pôjde vskutku o nevídaný zážitok, na ktorý vás všetkých Katy Perry pozýva prostredníctvom video-pozvánky osobne:

Posledné vstupenky v predaji sú k dispozícii na http://www.xl.sk/koncerty/katy-perry-prismatic-world-tour-2015-bratislava/buy

Nepremeškajte možnosť vidieť tento koncert naživo už 27.2.2015

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.