Katy Perry vás pozýva na koncert - osobne!

Do Bratislavy príde jedna z najväčších hudobných produkcií na svete.

KATY PERRY VÁS POZÝVA NA KONCERT – OSOBNE!

Globálna superstar Katy Perry vystúpi už o mesiac a pol v slovenskej metropole http://www.xl.sk/koncerty/katy-perry-prismatic-world-tour-2015-bratislava .

Do Bratislavy príde jedna z najväčších hudobných produkcií na svete. Napriek tomu, že je to koncert, ktorý sa bude konať v hale a nie vonku, do hlavného mesta sa blíži 30 kamiónov, vezúcich techniku, kostýmy, rekvizity, skrátka všetko potrebné na šou. Pôjde vskutku o nevídaný zážitok, na ktorý vás všetkých Katy Perry pozýva prostredníctvom video-pozvánky osobne:

Posledné vstupenky v predaji sú k dispozícii na http://www.xl.sk/koncerty/katy-perry-prismatic-world-tour-2015-bratislava/buy

Nepremeškajte možnosť vidieť tento koncert naživo už 27.2.2015

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.