Piatok, 17. september, 2021 | Meniny má OlympiaKrížovkyKrížovky

Vínny večer Sonberk 21.januára v reštaurácii Parcafe

Ochutnajte vína prémiového moravského vinárstva. Rezervujte si miesto ešte dnes!

Vinárstvo roku 2013 v Českej republike - vinárstvo Sonberk - sa prostredníctvom svojej obchodnej riaditeľky Vladimíry Mrázovej predstaví v stredu 21.1. 2015 o 19:00 hod. v bratislavskej reštaurácii Parcafe ako prvý partner spoločnosti PROVINO v tomto roku. kliknite pre zobrazenie pozvánkyVína z tohto prémiového moravského vinárstva sú súčasťou vínnych lístkov najlepších reštaurácií po celej Českej republike. Pre nás je zaujímavé prepojenie na Slovensko cez slovenských majiteľov. Vinárstvo je vzdialené od Bratislavy len 1 hodinu cesty autom.

Sonberk je jediným českým držiteľom medzinárodného ocenenia Regional Trophy za Najlepšie biele suché víno strednej a východnej Európy - uvedený vo Financial Times, New York Times a Wall Street Journal. Taktiež bol ocenený titulom Prague Wine Trophy. Stal sa najlepším vinárstvom v rokoch 2007 a 2012.

Samotná budova vinárstva od Ing. arch. Josefa Pleskota bola ocenená ako stavba roka v Českej republike.

Viac informácií o vinnom večeri v pozvánke.Rezervácia miesta na ochutnávke:tel: 0911 902 992; mail: parcafe@parcafe.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Výsledky hlasovania verejnosti v ankete Shell Parádna jazda.

4 h

Ako dopadlo testovanie špičkových schodolezov? Najväčšou bariérou, s ktorou sa stretávajú imobilní ľudia, sú schody.

4 h

Od roku 2012 predala Mototechna na Slovensku a v ČR už 78 300 zánovných vozidiel, asi 30 % tvoria autá značky Škoda.

Skryť Zatvoriť reklamu