Vínny večer Sonberk 21.januára v reštaurácii Parcafe

Ochutnajte vína prémiového moravského vinárstva. Rezervujte si miesto ešte dnes!

Vinárstvo roku 2013 v Českej republike - vinárstvo Sonberk - sa prostredníctvom svojej obchodnej riaditeľky Vladimíry Mrázovej predstaví v stredu 21.1. 2015 o 19:00 hod. v bratislavskej reštaurácii Parcafe ako prvý partner spoločnosti PROVINO v tomto roku. kliknite pre zobrazenie pozvánkyVína z tohto prémiového moravského vinárstva sú súčasťou vínnych lístkov najlepších reštaurácií po celej Českej republike. Pre nás je zaujímavé prepojenie na Slovensko cez slovenských majiteľov. Vinárstvo je vzdialené od Bratislavy len 1 hodinu cesty autom.

Sonberk je jediným českým držiteľom medzinárodného ocenenia Regional Trophy za Najlepšie biele suché víno strednej a východnej Európy - uvedený vo Financial Times, New York Times a Wall Street Journal. Taktiež bol ocenený titulom Prague Wine Trophy. Stal sa najlepším vinárstvom v rokoch 2007 a 2012.

Samotná budova vinárstva od Ing. arch. Josefa Pleskota bola ocenená ako stavba roka v Českej republike.

Viac informácií o vinnom večeri v pozvánke.Rezervácia miesta na ochutnávke:tel: 0911 902 992; mail: parcafe@parcafe.sk

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch