Sobota, 19. október, 2019 | Meniny má Kristián

Hra o Niké: A bude svadba!

Finalista štúdiovej prvej tohtoročnej Veľkej HRY O NIKÉ Peter zo Zemplínskeho Jastrabia si vybojoval krásnych 9 300 eur a môže sa ženiť.

Finalista štúdiovej prvej tohtoročnej Veľkej HRY O NIKÉ Peter zo Zemplínskeho Jastrabia si vybojoval krásnych 9 300 eur a môže sa ženiť.  V hľadisku mu totiž držala palce jeho snúbenica Katka, s ktorou ho už v septembri čaká svadba.

Súťažou sa predieral spočiatku nenápadne. Po hre PÁR/NEPÁR sa delil o druhé miesto so Slavomírom zo Šarišských Draviec. Budúci ženáč uspel v ROZBOJI a následne ho v semifinálovom KTO Z KOHO čakala ďalšia výzva – preskočiť v poradí aktuálnu líderku, pani Máriu z Kremnice. Peter vyhral s prehľadom obe kolá a ako finalista si do hry RISK priniesol 5 100 eur. Tu sa stretol s novinkou. Strašiak v podobe nepopulárneho „TROP-u“ sa po novom už v povinných troch súťažných kolách objaviť nemohol!

Súťaživý Peter si doprial aj štvrté kolo a svoju výhru napokon zveľadil až na 9 300 eur, čo ho pasovalo za doposiaľ najúspešnejšieho štúdiového hráča Veľkej HRY O NIKÉ. Radosť neskrývala ani Petrova snúbenica Katka, no svadobné prípravy si zatiaľ nepripúšťa. Za nemalú výhru sa však možno čosi na svadbe objaví. „Prstene?!“ nesmelo naznačila Katka a Peter súhlasne pokračoval: „A keď budú ešte nejaké peniaze a prípadne sa ešte raz HRY O NIKÉ zúčastníme, možno si doprajeme aj dovolenku na Kapverdoch.“ Sympatická dvojica si tak určite o pár mesiacov na januárovú súťaž rada spomenie. Sme radi, že ku zmene v jej životoch sa pričinila práve naša HRA O NIKÉ.

Najvyššiu sumu si však sobotu z Hry o Niké odniesla pani Margita z Bratislavy. Ako vyžrebovaná televízna diváčka si na Miliónovom kolese vytočila 25 000 €! A vieme už, kto sa ku kolesu postaví nabudúce. Spomedzi žrebov zaslaných do hry sa šťastie usmialo opäť na dámu, pani Annu zo Zvolena.

Novoročná Veľká TV HRA O NIKÉ rozdelila medzi jej hráčov bezmála 60 000 eur. Miestenky do tej najbližšej – 31. januára sú v tejto chvíli voľné, preto kupujte a registrujte svoje žreby. Každý pracovný deň hráme Dennú TV HRU o 16.56 na Markíze. Všetky vaše zaslané žreby navyše putujú do žrebovacieho bubna, ktorý rozhodne, či točiť Miliónovým kolesom budete práve vy!

HRA O NIKÉ vám zmení život.

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.