Pondelok, 6. apríl, 2020 | Meniny má Irena

Deň otvorených dverí na Filozofickej fakulte UK v Bratislave

Filozofická fakulta našej najstaršej univerzity otvorí svoje brány pre budúcich študentov

Filozofická fakulta Univerzity Komenského v Bratislave organizuje už tradične koncom januára Deň otvorených dverí. V tomto roku sa toto podujatie bude konať v sobotu 24. januára v čase od 10. do 15. hodiny, keď sa sprístupnia priestory fakulty a všetkých jej odborných pracovísk – jednotlivých katedier. Akcia je určená pre širokú verejnosť, ale najmä pre potenciálnych uchádzačov o vysokoškolské štúdium, ktorí sa v tomto období rozhodujú o ďalšom smerovaní svojho štúdia a budú mať príležitosť získať podrobnejšie informácie na svoje rozhodovanie. Prihlášky na bakalárske štúdium budú môcť uchádzači podávať do konca februára. Fakulta bude v nasledujúcom akademickom roku otvárať 75 študijných programov bakalárskeho štúdia v širokej škále odborov humanitných, sociálnych, pedagogických a filologických (so zameraním na prekladateľstvo a tlmočníctvo) a celkovo plánuje prijať viac ako 1 300 uchádzačov o štúdium. Mladí ľudia sa na stretnutí s vedením fakulty budú môcť informovať o možnostiach a podmienkach štúdia a prijímacieho konania, ako aj získať bližšie informácie o obsahu a zameraní ponúkaných študijných programov na jednotlivých katedrách fakulty.

Kontakt na ďalšie informácie:

Doc. PhDr. Gabriela Lubelcová, CSc.

prodekanka pre prijímacie konanie a styk s verejnosťou

tel. 02/59 339 222, e-mail: lubelcova@fphil.uniba.sk

Sú vaše deti teraz viac na nete?Zoberte ich na www.detinanete.sk

Je to tak, momentálne sa podstatná časť bežných aktivít detí presunula do online prostredia.

Pri kúpe klimatizácie sa oplatí poznať aj druhý názor

Ak ste si už nechali vypracovať jednu ponuku, využite možnosť získať aj druhý názor od odborníkov. Jednoducho, online a zadarmo.

V centre Košíc vyrastá eco-friendly biznis centrum

Splachuje sa podzemnou vodou, vzduch filtrujú a merajú jeho kvalitu.