Rýchla pôžička na 15 dní zadarmo od FerratumBank

Hovoríte, že nič nie je zadarmo? My sme si to tiež donedávna mysleli. Ale potom nás napadlo, že to zmeníme. Sme FerratumBank a pokiaľ potrebujete rýchlu finančnú injekciu, obráťte sa s dôverou na nás. Novým zákazníkom poskytneme prvú pôžičku do 150 euro na 150 dní úplne zadarmo. Neplatíte úrok a tak si môžete konečne užiť službu zadarmo, ktorú vám už nikto nevezme.

Expresné pôžičky jedine u nás

Vo svete pôžičiek existuje mnoho podvodníkov, ktorí sa schovávajú za právnické heslá a zložité utajované pravidlá. My sme si povedali dosť! A začali sme to robiť trochu inak. Sme síce banka, avšak začínali sme ako obyčajná malá pôžičkáreň. Neskĺzli sme však do sveta lží a okrádania. Zachovali sme si úroveň a vďaka tomu vám dnes môžeme ponúknuť najobľúbenejšie rýchle pôžičky, aké u nás existujú.

Máte k dispozícii 30 až 350 euro bez toho, aby ste sa stali obeťou podvodu. Navyše nepotrebujete ani behať z úradu na pobočku, a opačne. Všetky záležitosti okolo našich úverov nájdete
na našom hlavnom webe. Tu sa nachádzajú dôležité informácie, číslo na infolinku pre prípad otázok, tiež podmienky schválenia pôžičky a hlavne online formulár. Vďaka nemu môžete svoju žiadosť vybaviť cez internet. Na webe sa nachádza aj návod pre SMS žiadosť.

V jednoduchosti je krása

A tiež rýchlosť. Vďaka okresaniu pôžičkového systému sme zvýšili rýchlosť na maximum. Takto sa k vám peniaze dostanú už do 72 hodín. Povedzte, ktorá banka toto dokáže? Nehovoriac o tom, že žiadosť je vybavená do 5 minút. Bez papierovania, zháňania potvrdení a bez čakania.

S našimi pôžičkami tak môžete rýchlou cestou zohnať peniaze na zaplatenie faktúr, dlhov, inkasa, nákupov, darčekov, či dovolenky. Už nikdy nemusíte pocítiť nedostatok financií pred výplatou, už nikdy vám pre nezaplatenú faktúru neodpoja internet, či telefón.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.