Rýchla pôžička na 15 dní zadarmo od FerratumBank

Hovoríte, že nič nie je zadarmo? My sme si to tiež donedávna mysleli. Ale potom nás napadlo, že to zmeníme. Sme FerratumBank a pokiaľ potrebujete rýchlu finančnú injekciu, obráťte sa s dôverou na nás. Novým zákazníkom poskytneme prvú pôžičku do 150 euro na 150 dní úplne zadarmo. Neplatíte úrok a tak si môžete konečne užiť službu zadarmo, ktorú vám už nikto nevezme.

Expresné pôžičky jedine u nás

Vo svete pôžičiek existuje mnoho podvodníkov, ktorí sa schovávajú za právnické heslá a zložité utajované pravidlá. My sme si povedali dosť! A začali sme to robiť trochu inak. Sme síce banka, avšak začínali sme ako obyčajná malá pôžičkáreň. Neskĺzli sme však do sveta lží a okrádania. Zachovali sme si úroveň a vďaka tomu vám dnes môžeme ponúknuť najobľúbenejšie rýchle pôžičky, aké u nás existujú.

Máte k dispozícii 30 až 350 euro bez toho, aby ste sa stali obeťou podvodu. Navyše nepotrebujete ani behať z úradu na pobočku, a opačne. Všetky záležitosti okolo našich úverov nájdete
na našom hlavnom webe. Tu sa nachádzajú dôležité informácie, číslo na infolinku pre prípad otázok, tiež podmienky schválenia pôžičky a hlavne online formulár. Vďaka nemu môžete svoju žiadosť vybaviť cez internet. Na webe sa nachádza aj návod pre SMS žiadosť.

V jednoduchosti je krása

A tiež rýchlosť. Vďaka okresaniu pôžičkového systému sme zvýšili rýchlosť na maximum. Takto sa k vám peniaze dostanú už do 72 hodín. Povedzte, ktorá banka toto dokáže? Nehovoriac o tom, že žiadosť je vybavená do 5 minút. Bez papierovania, zháňania potvrdení a bez čakania.

S našimi pôžičkami tak môžete rýchlou cestou zohnať peniaze na zaplatenie faktúr, dlhov, inkasa, nákupov, darčekov, či dovolenky. Už nikdy nemusíte pocítiť nedostatok financií pred výplatou, už nikdy vám pre nezaplatenú faktúru neodpoja internet, či telefón.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.