Ako zbaviť deti vší a hníd bez zbytočných starostí?

Vši – postrach rodín so školopovinnými deťmi vás môžu poctiť aj v prípade, že ste mimoriadne čistotná rodina. Majú totiž radšej čisté vlasy, ich invázia nie je výsledkom nečistoty.

Vši – postrach rodín so školopovinnými deťmi. Svojou prítomnosťou vo vašej domácnosti vás môžu poctiť aj v prípade, že ste mimoriadne čistotná rodina. Majú totiž radšej čisté vlasy, ich invázia nie je výsledkom nečistoty. Zodpovedáte však za ich včasné odstránenie!

Po akých prípravkoch siahnuť? Ako sa zbaviť vší účinne, bez toxických nežiaducich vplyvov a bez zbytočných stresov a paniky? Neváhajte poradiť sa v najbližšej lekárni. Svojou aktivitou sa zvlášť pričiníte o ich likvidáciu v celom detskom kolektíve!

Zásadný obrat v boji proti všiam a hnidám v celosvetovom meradle priniesli prípravky, ktoré odstraňujú vši na fyzikálnom princípe - mechanicky ich obalia tenkou vrstvou účinnej látky - dimetikonu, penetrolu alebo aktivdiolu, rozpustenej v pomocnej povrchovo aktívnej látke. Ich vysokú účinnosť potvrdili nedávne klinické štúdie – už 4-percentný silikónový olej dimetikon v rozpúšťadle cyklometikon (v prípravku Hedrin Solution) spoľahlivo a bez škodlivých kožných reakcií ničí vši aj ich vajíčka – hnidy. Vši nepriedušne obalí, zablokuje ich dýchacie otvory, znemožní vylučovanie tekutín z ich organizmu. Následne praskajú, dehydrujú sa a odumierajú. Hnidy z vlasov vypadávajú a na podložke či koberci hynú, pretože k životu potrebujú teplotu vyššiu ako 36 °C.

hedrin solution hedrin treat & go

Silikónový olej dimetikon, ktorý sa používa aj ako súčasť kvalitnej kozmetiky, sa nanáša na suché vlasy, preto je jeho použitie veľmi pohodlné a príjemné. Nevstrebáva sa do pokožky, nedráždi ju, ani nevyvoláva alergické reakcie. Keďže nie je toxický, v prípade potreby ho môže použiť každý člen rodiny, vrátane tehotných a dojčiacich žien i detí už od 6 mesiacov.

ako zbaviť deti vší a hníd bez zbytočných starostí?

Je ním potrebné dôkladne pokryť pokožku hlavy aj vlasy od korienkov až po končeky. Jeho transportnou látkou v prípravku proti všiam je cyklometikon, ktorý sa po aplikácii dimetikonu vyparí. Už po hodine mŕtve vši a hnidy z vlasov ľahko samé vypadávajú! Nie je potrebné ich namáhavo vyčesávať! Praktickú a rýchlu aplikáciu kdekoľvek, aj pri organizovaných podujatiach, umožňuje nová forma prípravkov v spreji: Hedrin Solution či Hedrin ONCE s penetrolom, ktorý zabezpečuje rýchly efekt - účinkuje už po 15 minútach. Zamestnaných rodičov poteší pena Hedrin TREAT & GO s aktivdiolom. Stačí ju naniesť na suché vlasy a dieťa nemusí vynechať návštevu škôlky či školy. Umožňuje liečbu bez starostí – deti sa môžu hrať a učiť, neobmedzuje ich v ďalších činnostiach. Jedinečné preventívne použitie už pri prvej správe o výskyte vší v okolí vášho dieťaťa umožňuje Hedrin PROTECT & GO s aktivdiolom. Aplikácia spreja 2x týždenne zahubí vši skôr, ako dôjde k ich rozmnoženiu. Prípravok s vlastnosťami kondicionéra sa jednoducho nanáša na mokré i suché vlasy - zároveň ich regeneruje a napomáha ich ľahkému rozčesávaniu.

Dnes už nie je problém mať ktorýkoľvek z účinných prípravkov doma v pohotovosti! V prípade zistenia nevítaných hostí vo vláskoch vášho dieťaťa, máte tak šancu konať okamžite!

hedrin protect & go hedrin once

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018