Taká bola Petržalka

Otvorenie ďalšej výstavy z cyklu "Taká bola Petržalka" sa koná 5. februára 2015

Vo štvrtok 5. februára 2015 o 16.00 hod. sa slávnostnou vernisážou otvára ďalšia výstava z cyklu "Taká bola Petržalka". Výstava sa už po tretíkrát koná v priestoroch Miestnej knižnice Petržalka na Prokofievovej ulici č. 5. Pripravili ju študenti odboru Muzeológia a kultúrne dedičstvo na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave, v spolupraci s Miestnou knižnicou Petržalka. Tentoraz sa výstava zameriava na obdobie rokov 1946 až 1973 a pripomína obdobie od pripojenia Petržalky k Bratislave ako jej mestskej časti, až do začiatku výstavby sídliska.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.