Deň otvorených dverí na FiF UK sneh a vietor neprekazili

Záujem návštevníkov, predovšetkým tých so zelenými stužkami, opäť potvrdil zmysel takého podujatia.

Napriek sychravému januárovému počasiu sa sobotňajší Deň otvorených dverí na Filozofickej fakulte UK vydaril. Mať dostatok informácií o možnostiach štúdia, obsahu študijných programov, ako aj možnostiach uplatnenia sa je dobrým základom na kvalifikované rozhodnutie študenta. To sa pozitívne prejaví vo vhodnej voľbe študijného programu v súlade so záujmami, s očakávaniami a predpokladmi študenta. Priaznivo   to ovplyvňuje aj jeho motiváciu na štúdium, ktorej posilnenie je zase prínosom pre fakultu. Príležitosť bližšie sa zoznámiť s ponukou študijných programov a podmienkami štúdia na fakulte využilo 600 až 700 návštevníkov. Nielen skupinky mladých ľudí, ale často aj sprevádzajúci rodičia či starí rodičia sa živo zaujímali o ponuku štúdia na 31 odborných pracoviskách – katedrách fakulty.

Pokiaľ ide o počet študentov a škálu ponúkaných študijných programov, je Filozofická fakulta UK jednou z najväčších fakúlt na Slovensku. Vo svojej takmer storočnej histórii vychovala už niekoľko generácií odborníkov, z ktorých mnohí sa stali významnými osobnosťami spoločenského, kultúrneho a vedeckého života slovenskej spoločnosti v jej novodobej histórii. Budúci študenti a absolventi majú na čo nadväzovať a čím sa inšpirovať.

Do you need to unwind after a stressful week at work?

At Wellness Hotel Panorama **** all of your wellness needs will be meet and your expectations will be surpassed.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.