Mobilná triedička Traserscreen DB-100

Jedinečná mobilná triedička Traserscreen DB-100, preoseje až 120 ton materiálu za hodinu s reálnou návratnosťou už do jedného roka

Mladá slovenská konštruktérska spoločnosť z Trenčína, DB Engineering s.r.o. a ich jedinečné, najvýkonnejšie preosievacie zariadenie vo svojej triede TRASERSCREEN DB-100, preoseje až 120 ton materiálu za hodinu s možnosťou použitia pre všetky sypké materiály a neuveriteľnou návratnosťou už do jedného roka!traserscreen-db-100-1-r779_res.jpg

Určite ste zažili situáciu, kedy ste potrebovali na stavbe, u klienta, alebo priamo u Vás vo firme na malom priestore pretriediť hlinu, štrk, piesok, stavebnú sutinu, drvenú horninu, drvený asfalt, uhlie, kompost, drevnú štiepku, alebo niečo neštandardné, ako kukurica, či dokonca nábojnice. Ako ju vyriešiť?

Odviezť všetok materiál niekam na triediacu linku? Nechať si doviezť veľkú triedičku? No s tým spojená náročná logistika, skladovanie a preprava, prípadne aj použitie ťahača s podvalníkom a obsluha dvomi-tromi ľuďmi. V prvom rade sú to nemalé náklady na zaobstaranie, alebo na prenájom takéhoto zariadenia a obsluhy.

traserscreen-db-100-2-r623_res.jpg

Traserscreen DB-100, to je jedinečné mobilné riešenie. Na prepravu stačí osobné alebo úžitkové vozidlo, ktoré je spôsobilé na ťahanie prívesných zariadení z kategórie O2 (2,8 t). Na jej obsluhu stačí len jeden človek a zmena z prepravnej do pracovnej polohy trvá menej ako 4 minúty! Traserscreen DB-100 je stroj dostatočne výkonný na to, aby mohol súťažiť so svojimi väčšími konkurentmi. Naviac, obstarávacie náklady sú primerané, a teda dovoliť si ho môže aj menšia firma. Financovanie? Samozrejme, leasing je tu pre Vás a dokonca pre krátkodobé účely je možnosť prenájmu.

traserscreen-db-100-3-r806_res.jpg

Srdcom zariadenia je naftový agregát s výkonom 8,5 konských síl, (6,3 kW) a počítať môžete so spotrebou do 3 l/h, pričom veľkosť nádrže postačuje na jednu 8-hodinovú neprerušovanú pracovnú smenu. Jeden človek na obsluhu stačí! Zabezpečí všetky potrebné funkcie, prevoz na pracovisko, obsluhu zariadenia a môže aj nakladať materiál určený na triedenie.

Traserscreen DB-100 je jednoducho ovládateľná, ľahká na prevoz, efektívna v triedení a cenovo dostupná triedička od DB Engineering s.r.o.

Medzi spokojných klientov spoločnosti DB engineering s.r.o. a s ich triedičkou Traserscreen DB-100 patria spoločnosti ako Phoenix Zeppelin, Cesty Nitra, Skanska, STRABAG, Viamont DSP a ďalšie.

Viac informácií na www.traserscreen.com

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.

Počet ochorení na rakovinu stále stúpa. Nepodceňujte prevenciu

Až jedno zo štyroch úmrtí v rámci Európskej únie je zapríčinené rakovinou.