Zoznamka dvaja.sme.sk aj v mobile

Zoznamka dvaja.sme.sk spustila mobilnú verziu webu, ktorá sa automaticky prispôsobuje zariadeniu používateľa.

Členovia  zoznamky dvaja.sme.sk môžu od januára používať novú mobilnú verziu stránky. Používateľ si nemusí inštalovať žiadnu aplikáciu, systém po zadaní adresy dvaja.sme.sk automaticky zobrazí tú verziu stránky, ktorá je optimalizovaná pre zariadenie, z ktorého sa pripája na web.

Mobilná verzia zoznamky funguje vo všetkých smartfónoch a prehliadačoch. Po napísaní adresy dvaja.sme.sk do prehliadača sa automaticky zobrazí dizajn webu prispôsobený zariadeniu používateľa (počítač, mobil, tablet).  Na konci každej stránky je linka, ktorou je možné jedným kliknutím zmeniť zobrazenie stránky do klasického dizajnu a naopak.

Zoznamka dvaja.sme.sk vznikla v spolupráci s partnerom Dace.hu, ktorý už 15 rokov prevádzkuje najväčšiu maďarský zoznamovací server Randivonal.hu.

Prečo sa zoznamovať na dvaja.sme.sk

• Rýchla a jednoduchá registrácia vám nezaberie viac ako 5 minút.
  • Na dvaja.sme.sk nájdete len profily reálnych ľudí, žiadne falošné kontá. Kontrolujeme všetky registrácie.
  • Zákaznícky servis reaguje na všetky relevantné podnety do 24 hodín.

Poradíme vám ako zvýšiť šance na úspešné zoznámenie

Ako si vytvoriť dobrý profil

Čo napísať do prvej správy

Zásady bezpečného online zoznamovania

Ako to funguje na dvaja.sme.sk

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.