Zoznamka dvaja.sme.sk aj v mobile

Zoznamka dvaja.sme.sk spustila mobilnú verziu webu, ktorá sa automaticky prispôsobuje zariadeniu používateľa.

Členovia  zoznamky dvaja.sme.sk môžu od januára používať novú mobilnú verziu stránky. Používateľ si nemusí inštalovať žiadnu aplikáciu, systém po zadaní adresy dvaja.sme.sk automaticky zobrazí tú verziu stránky, ktorá je optimalizovaná pre zariadenie, z ktorého sa pripája na web.

Mobilná verzia zoznamky funguje vo všetkých smartfónoch a prehliadačoch. Po napísaní adresy dvaja.sme.sk do prehliadača sa automaticky zobrazí dizajn webu prispôsobený zariadeniu používateľa (počítač, mobil, tablet).  Na konci každej stránky je linka, ktorou je možné jedným kliknutím zmeniť zobrazenie stránky do klasického dizajnu a naopak.

Zoznamka dvaja.sme.sk vznikla v spolupráci s partnerom Dace.hu, ktorý už 15 rokov prevádzkuje najväčšiu maďarský zoznamovací server Randivonal.hu.

Prečo sa zoznamovať na dvaja.sme.sk

• Rýchla a jednoduchá registrácia vám nezaberie viac ako 5 minút.
  • Na dvaja.sme.sk nájdete len profily reálnych ľudí, žiadne falošné kontá. Kontrolujeme všetky registrácie.
  • Zákaznícky servis reaguje na všetky relevantné podnety do 24 hodín.

Poradíme vám ako zvýšiť šance na úspešné zoznámenie

Ako si vytvoriť dobrý profil

Čo napísať do prvej správy

Zásady bezpečného online zoznamovania

Ako to funguje na dvaja.sme.sk

Do you need to unwind after a stressful week at work?

At Wellness Hotel Panorama **** all of your wellness needs will be meet and your expectations will be surpassed.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.