Poštová banka otvára novú pobočku v SkyBoxe

Poštová banka spúšťa nový model pobočky, pošty a potravín Moja Samoška na jednom mieste

Poštová banka zavádza nový koncept spoločnej prevádzky banky, pošty a potravín Moja Samoška na jednom mieste v petržalskom polyfunkčnom komplexe SkyBox. Nová pobočka bude od 2. februára 2015 otvorená pre všetkých, ktorí by chceli získať výhodný úver, dobrý osobný účet či si efektívne zhodnotiť svoje úspory. Poštová banka tak pokračuje v rozširovaní predajnej siete v súlade so svojou stratégiou byť najdostupnejšou bankou na Slovensku.

„Poštová banka chce prinášať klientom jednoduché a kvalitné produkty a služby, ktoré im uľahčujú riešiť životné situácie. Tento náš cieľ sa premietol aj do vytvorenia spoločnej prevádzky banky, pošty a potravín, kde klienti vybavia viaceré záležitosti na jednom mieste,“ hovorí Naďa Urbanová, vedúca oddelenia PR Poštovej banky. Novej pobočke dominuje jednoduchosť, funkcionalita a zároveň modernosť priestoru, ktorý spĺňa požiadavky aj tých najnáročnejších klientov. Vlastnú sieť Poštovej banky tvorí 43 pobočiek a svoje služby poskytuje aj na viac ako 1 500 poštách po celom Slovensku.

Klienti Poštovej banky si môžu najbližšiu pobočku alebo bankomat vyhľadať na stránke www.postovabanka.sk v sekcii Pobočky a bankomaty.

Poštová banka pôsobí na slovenskom trhu už 23 rokov. S miliónom klientov patrí v oblasti retailu k najsilnejším bankám. Jej vlastnú sieť tvorí 44 pobočiek, 216 bankomatov a svoje služby poskytuje aj na viac ako 1 500 poštách po celom Slovensku. Jej klienti majú k dispozícii viac ako 7 000 miest na výber hotovosti. Štandardnú ponuku bankových produktov a služieb dopĺňajú poistné produkty, podielové fondy a dôchodkové sporenie v druhom pilieri.

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018