Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

Tatra banka zaplatí za vás prvú splátku

To znamená, že ak si zoberiete spotrebný úver, môžete ušetriť aj niekoľko desiatok eur.

Naskytla sa vám príležitosť na výhodnú kúpu, ale chýbali vám na účte finančné prostriedky? Máme pre vás dobrú správu. Tatra banka predĺžila akciu na spotrebné úvery a prvú splátku aj naďalej zaplatí za vás. To po čom túžite, si tak môžete dopriať stále výhodne.

Vypočítajte si, koľko peňazí dokážete ušetriť

Spotrebný úver je ideálnym riešením na:

• kúpu auta
  • financovanie dovolenky
  • vylepšenie domácnosti

O úver môžete požiadať v ktorejkoľvek pobočke.  Celý proces vybavenia pritom dokáže až neuveriteľne zjednodušiť návšteva webovej stránky banky. Pri informáciách o produkte sa vám zobrazí prehľadný formulár, do ktorého uvediete svoje telefónne číslo. Vo veľmi krátkom čase vás budú kontaktovať pracovníci Tatra banky, aby vám poskytli viac informácií a našli pre vás najvhodnejšie riešenie.

Chcem, aby ma Tatra banka kontaktovala

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.

Vylievate kuchynský olej do záchoda? Zvyšujete si tým účty

Olej upcháva kanalizáciu. Ako sa to premietne do vyúčtovania?