Chceš zažiť nezabudnuteľnú noc na Valentína?

Blíži sa 14.február, na ktorý nesmú zabudnúť všetci zaľúbení. Určite už premýšľate, čím potešíte svoju lásku a čím vyjadrí svoju lásku naopak ona vám.

Blíži sa 14. február, na ktorý nesmú zabudnúť všetci zaľúbení. Určite už premýšľate, čím potešíte svoju lásku a čím vyjadrí svoju lásku naopak ona vám. Podarujte voňavú esenciu lásky zabalenú do flakónu.

Svoj príbeh lásky jej opíšte do parfumu Love story od Chloé a pripojte k nemu romantické vyznanie ako happyend. Jemné kvietky jazmínu a ostrejšieho neroli sú stvorené pre každú romantickú dušu.

Pod stromom čerešne sa síce bozkávame až v máji, ale už vo februári svojej milej môžete darovať vôňu Endless Euphoria, ktorej dominujú vo vrchných tónoch práve čerešňové kvety. Nekončiacou eufóriou môže byť práve vaša láska, ak darujete tento flakón z dielne Calvin Klein.

Donna Karan sa zamilovala do New Yorku a každý jej voňavý parfém oslavuje toto mesto. Vy si môžete vyraziť do večerných ulíc so svojou nežnou polovičkou v objatí dámskej vône My Ny.

Odkódujte jeho srdce už navždy s vôňou od Giorgio Armani. Tmavá, tajomná, záhadná, ktorá už neskrýva svoje tajomstvo, ale na povrch privádza mandarínku, aníz a cédrové drevo vo vôni Black Code.

Pánska vôňa od Hermés, ktorá sa spája metaforicky so živlom, zemou, koreňmi, ku ktorým váš milý patrí. Pomôžte mu odhaliť jeho identitu a spoznajte, kým naozaj je s vôňou Terre d Hermés.

Pretaviť mužnosť, no zároveň citlivosť do jednej vône sa podarilo značke Yves Saint Laurent. Muž dokáže byť jedeň deň romantikom, ktorý vás dojme k slzám a druhý deň môže byť ostrý ako zázvor vo vrchnom tóne tejto vône. Ak sa nerada nudíte a chcete byť súčasťou jeho nevyspytateľných dní, darujte od tejto značky parfumovanú vodu L´homme.

Prevádzkovateľom obchodu parfemy.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a kozmetika s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.