Chceš zažiť nezabudnuteľnú noc na Valentína?

Blíži sa 14.február, na ktorý nesmú zabudnúť všetci zaľúbení. Určite už premýšľate, čím potešíte svoju lásku a čím vyjadrí svoju lásku naopak ona vám.

Blíži sa 14. február, na ktorý nesmú zabudnúť všetci zaľúbení. Určite už premýšľate, čím potešíte svoju lásku a čím vyjadrí svoju lásku naopak ona vám. Podarujte voňavú esenciu lásky zabalenú do flakónu.

Svoj príbeh lásky jej opíšte do parfumu Love story od Chloé a pripojte k nemu romantické vyznanie ako happyend. Jemné kvietky jazmínu a ostrejšieho neroli sú stvorené pre každú romantickú dušu.

Pod stromom čerešne sa síce bozkávame až v máji, ale už vo februári svojej milej môžete darovať vôňu Endless Euphoria, ktorej dominujú vo vrchných tónoch práve čerešňové kvety. Nekončiacou eufóriou môže byť práve vaša láska, ak darujete tento flakón z dielne Calvin Klein.

Donna Karan sa zamilovala do New Yorku a každý jej voňavý parfém oslavuje toto mesto. Vy si môžete vyraziť do večerných ulíc so svojou nežnou polovičkou v objatí dámskej vône My Ny.

Odkódujte jeho srdce už navždy s vôňou od Giorgio Armani. Tmavá, tajomná, záhadná, ktorá už neskrýva svoje tajomstvo, ale na povrch privádza mandarínku, aníz a cédrové drevo vo vôni Black Code.

Pánska vôňa od Hermés, ktorá sa spája metaforicky so živlom, zemou, koreňmi, ku ktorým váš milý patrí. Pomôžte mu odhaliť jeho identitu a spoznajte, kým naozaj je s vôňou Terre d Hermés.

Pretaviť mužnosť, no zároveň citlivosť do jednej vône sa podarilo značke Yves Saint Laurent. Muž dokáže byť jedeň deň romantikom, ktorý vás dojme k slzám a druhý deň môže byť ostrý ako zázvor vo vrchnom tóne tejto vône. Ak sa nerada nudíte a chcete byť súčasťou jeho nevyspytateľných dní, darujte od tejto značky parfumovanú vodu L´homme.

Prevádzkovateľom obchodu parfemy.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a kozmetika s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Londýn: Úspešná Slovenka balí kufre. Chce bývať v Bratislave

Lucia je úspešná mladá žena, ktorá odišla študovať na univerzitu do Británie a neplánovane tam zostala dlhých šestnásť rokov.

Zabezpečte vstup osôb na stavenisko podľa zákona

Efektívnym riešením je vstupný turniketový kontajner na stavbu.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.