100 bodový Hermitage les Bessards v reštauracií Parcafe

Vinárstvo Delas Fréres 12.02.2015 o 19:00 v bratislavskej reštauracií Parcafe

Vinárstvo Delas Fréres z oblasti severnej Rhôny sa predstaví prostredníctvom riaditeľa exportu Carla Cercelliera 12.02.2015 o 19:00 v bratislavskej reštauracií Parcafe na treťom tohtoročnom vínnom večeri spoločnosti Provino.

Hermitage les Bessards od spoločnosti Delas Fréres dosiahol unikátne hodnotenie dva krát 100 bodov od Roberta Parkera, s ročníkmi 2009 a 2010, ktoré podčiarkol 99 bodmi v roku 2011. Les Bessards je top poloha v apelacií Hermitage. Delas Fréres je od roku 1993 vlastnený skupinou Roder Group a  je najväčším vlastníkom vinohradov v oblasti. Hostia ochutnajú aj legendárny Chateauneuf du Pape ktorý preslávil oblasť Rhôny po celom svete.

Viac informácií v pozvánke. Rezervácie miest na vínny večer tel.: 0911902992 mail: parcafe@parcafe.sk

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.