Pondelok, 17. február, 2020 | Meniny má Miloslava

100 bodový Hermitage les Bessards v reštauracií Parcafe

Vinárstvo Delas Fréres 12.02.2015 o 19:00 v bratislavskej reštauracií Parcafe

Vinárstvo Delas Fréres z oblasti severnej Rhôny sa predstaví prostredníctvom riaditeľa exportu Carla Cercelliera 12.02.2015 o 19:00 v bratislavskej reštauracií Parcafe na treťom tohtoročnom vínnom večeri spoločnosti Provino.

Hermitage les Bessards od spoločnosti Delas Fréres dosiahol unikátne hodnotenie dva krát 100 bodov od Roberta Parkera, s ročníkmi 2009 a 2010, ktoré podčiarkol 99 bodmi v roku 2011. Les Bessards je top poloha v apelacií Hermitage. Delas Fréres je od roku 1993 vlastnený skupinou Roder Group a  je najväčším vlastníkom vinohradov v oblasti. Hostia ochutnajú aj legendárny Chateauneuf du Pape ktorý preslávil oblasť Rhôny po celom svete.

Viac informácií v pozvánke. Rezervácie miest na vínny večer tel.: 0911902992 mail: parcafe@parcafe.sk

Potraviny išli ľuďom v núdzi, uvarili 4,7 milióna porcií jedál

Tesco počas minulého roka darovalo ľuďom v núdzi po celom Slovensku rekordné množstvo potravín.

Liptov in wintertime

Liptov is an ideal place to relax, get to know Slovak folklore and nature, swim in all weather conditions, but also to try sports.

Gambrinus skončil s výrobou piva v plastových fľašiach

Vyzýva ľudí na celom Slovensku: Pridajte sa k nám a zapojte sa do Veľkého jarného upratovania.