100 bodový Hermitage les Bessards v reštauracií Parcafe

Vinárstvo Delas Fréres 12.02.2015 o 19:00 v bratislavskej reštauracií Parcafe

Vinárstvo Delas Fréres z oblasti severnej Rhôny sa predstaví prostredníctvom riaditeľa exportu Carla Cercelliera 12.02.2015 o 19:00 v bratislavskej reštauracií Parcafe na treťom tohtoročnom vínnom večeri spoločnosti Provino.

Hermitage les Bessards od spoločnosti Delas Fréres dosiahol unikátne hodnotenie dva krát 100 bodov od Roberta Parkera, s ročníkmi 2009 a 2010, ktoré podčiarkol 99 bodmi v roku 2011. Les Bessards je top poloha v apelacií Hermitage. Delas Fréres je od roku 1993 vlastnený skupinou Roder Group a  je najväčším vlastníkom vinohradov v oblasti. Hostia ochutnajú aj legendárny Chateauneuf du Pape ktorý preslávil oblasť Rhôny po celom svete.

Viac informácií v pozvánke. Rezervácie miest na vínny večer tel.: 0911902992 mail: parcafe@parcafe.sk

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.

Počet ochorení na rakovinu stále stúpa. Nepodceňujte prevenciu

Až jedno zo štyroch úmrtí v rámci Európskej únie je zapríčinené rakovinou.