100 bodový Hermitage les Bessards v reštauracií Parcafe

Vinárstvo Delas Fréres 12.02.2015 o 19:00 v bratislavskej reštauracií Parcafe

Vinárstvo Delas Fréres z oblasti severnej Rhôny sa predstaví prostredníctvom riaditeľa exportu Carla Cercelliera 12.02.2015 o 19:00 v bratislavskej reštauracií Parcafe na treťom tohtoročnom vínnom večeri spoločnosti Provino.

Hermitage les Bessards od spoločnosti Delas Fréres dosiahol unikátne hodnotenie dva krát 100 bodov od Roberta Parkera, s ročníkmi 2009 a 2010, ktoré podčiarkol 99 bodmi v roku 2011. Les Bessards je top poloha v apelacií Hermitage. Delas Fréres je od roku 1993 vlastnený skupinou Roder Group a  je najväčším vlastníkom vinohradov v oblasti. Hostia ochutnajú aj legendárny Chateauneuf du Pape ktorý preslávil oblasť Rhôny po celom svete.

Viac informácií v pozvánke. Rezervácie miest na vínny večer tel.: 0911902992 mail: parcafe@parcafe.sk

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.