Piatok, 18. jún, 2021 | Meniny má VratislavKrížovkyKrížovky

100 bodový Hermitage les Bessards v reštauracií Parcafe

Vinárstvo Delas Fréres 12.02.2015 o 19:00 v bratislavskej reštauracií Parcafe

Vinárstvo Delas Fréres z oblasti severnej Rhôny sa predstaví prostredníctvom riaditeľa exportu Carla Cercelliera 12.02.2015 o 19:00 v bratislavskej reštauracií Parcafe na treťom tohtoročnom vínnom večeri spoločnosti Provino.

Hermitage les Bessards od spoločnosti Delas Fréres dosiahol unikátne hodnotenie dva krát 100 bodov od Roberta Parkera, s ročníkmi 2009 a 2010, ktoré podčiarkol 99 bodmi v roku 2011. Les Bessards je top poloha v apelacií Hermitage. Delas Fréres je od roku 1993 vlastnený skupinou Roder Group a  je najväčším vlastníkom vinohradov v oblasti. Hostia ochutnajú aj legendárny Chateauneuf du Pape ktorý preslávil oblasť Rhôny po celom svete.

Viac informácií v pozvánke. Rezervácie miest na vínny večer tel.: 0911902992 mail: parcafe@parcafe.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

6 h

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

7 h

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.

12 h