Radošinci sa budú vďaka Poštovej banke sťahovať

Radošinské naivné divadlo, ktorého generálnym partnerom je Poštová banka, sa bude sťahovať do nových priestorov na Záhradníckej ulici 95 v Bratislave. Scénu v bratislavskom Istropolise, kde odpremiérovali 39 inscenácií, opustia po 26 rokoch. Divákov privítajú v nových priestoroch už od nadchádzajúcej divadelnej sezóny.

Poštová banka ponúkla Radošinskému naivnému divadlu možnosť presťahovať sa do komfortnejších priestorov budovy na Záhradníckej ulici 95, ktorá patrí skupine Poštovej banky. Budova prejde významnou rekonštrukciou, momentálne sa pripravuje projekt a v krátkom čase by sa mali spustiť stavebné úpravy,“ hovorí Naďa Urbanová, vedúca oddelenia PR Poštovej banky. Nadchádzajúcu sezónu už Radošinské naivné divadlo (RND) odštartuje v nových priestoroch, a to 25.
septembra 2015 slávnostným predstavením hry Správa o chodcovi S.Š. V novembri pridajú Radošinci do svojho repertoáru novú hru Zmiešaná štvorhra, ktorej scenár pripravil Stanislav Štepka, riaditeľ a umelecký šéf RND. Režírovať ju
bude Juraj Nvota.

Hlavným dôvodom sťahovania sú dlhotrvajúce problémy s vykurovaním
sály v Istropolise. Tak diváci ako ani herci sa necítili dobre v týchto podmienkach, preto som o to s väčšou radosťou privítal ponuku Poštovej banky
,“ dopĺňa Stanislav Štepka.

V novej sále si bude môcť predstavenia Radošincov pozrieť približne 300 divákov. Pripravované sedenie bude mať formu vysúvacieho hľadiska, ktoré umožní viacúčelové využitie sály, napr. na divadelné plesy, majálesy, hudobno-tanečno-divadelné večery a pod.

Poštová banka pôsobí na slovenskom trhu už 23 rokov. S miliónom klientov patrí v oblasti retailu k najsilnejším bankám. Jej vlastnú sieť tvorí 44 pobočiek, 216 bankomatov a svoje služby poskytuje aj na viac ako 1 500 poštách po celom Slovensku. Jej klienti majú k dispozícii viac ako 7 000 miest na výber hotovosti. Štandardnú ponuku bankových produktov a služieb dopĺňajú poistné produkty, podielové fondy a dôchodkové sporenie v druhom pilieri.

SME.sk môžete teraz čítať aj bez reklamy

Obľúbená služba z mobilnej aplikácie je odteraz dostupná už od 1€.

Záujem o Jarabinky rastie, lákajú na zaujímavé prvenstvo

V Jarabinkách je už 80 % bytov je predaných! Popularitu projektu najlepšie vystihujú tri slová: výnimočne dobré susedstvo.

Škola fantázie v Tatralandii. Keď učenie dokáže baviť

Jeden z importovaných sviatkov som si s vnúčatami natoľko obľúbil, že za ním už po tretí raz vycestujeme. Opät do Tatralandie.

Brieždenie pod lomenicou

Úspešný workshop ARCHTVOR má už druhý ročník za sebou.