Radošinci sa budú vďaka Poštovej banke sťahovať

Radošinské naivné divadlo, ktorého generálnym partnerom je Poštová banka, sa bude sťahovať do nových priestorov na Záhradníckej ulici 95 v Bratislave. Scénu v bratislavskom Istropolise, kde odpremiérovali 39 inscenácií, opustia po 26 rokoch. Divákov privítajú v nových priestoroch už od nadchádzajúcej divadelnej sezóny.

Poštová banka ponúkla Radošinskému naivnému divadlu možnosť presťahovať sa do komfortnejších priestorov budovy na Záhradníckej ulici 95, ktorá patrí skupine Poštovej banky. Budova prejde významnou rekonštrukciou, momentálne sa pripravuje projekt a v krátkom čase by sa mali spustiť stavebné úpravy,“ hovorí Naďa Urbanová, vedúca oddelenia PR Poštovej banky. Nadchádzajúcu sezónu už Radošinské naivné divadlo (RND) odštartuje v nových priestoroch, a to 25.
septembra 2015 slávnostným predstavením hry Správa o chodcovi S.Š. V novembri pridajú Radošinci do svojho repertoáru novú hru Zmiešaná štvorhra, ktorej scenár pripravil Stanislav Štepka, riaditeľ a umelecký šéf RND. Režírovať ju
bude Juraj Nvota.

Hlavným dôvodom sťahovania sú dlhotrvajúce problémy s vykurovaním
sály v Istropolise. Tak diváci ako ani herci sa necítili dobre v týchto podmienkach, preto som o to s väčšou radosťou privítal ponuku Poštovej banky
,“ dopĺňa Stanislav Štepka.

V novej sále si bude môcť predstavenia Radošincov pozrieť približne 300 divákov. Pripravované sedenie bude mať formu vysúvacieho hľadiska, ktoré umožní viacúčelové využitie sály, napr. na divadelné plesy, majálesy, hudobno-tanečno-divadelné večery a pod.

Poštová banka pôsobí na slovenskom trhu už 23 rokov. S miliónom klientov patrí v oblasti retailu k najsilnejším bankám. Jej vlastnú sieť tvorí 44 pobočiek, 216 bankomatov a svoje služby poskytuje aj na viac ako 1 500 poštách po celom Slovensku. Jej klienti majú k dispozícii viac ako 7 000 miest na výber hotovosti. Štandardnú ponuku bankových produktov a služieb dopĺňajú poistné produkty, podielové fondy a dôchodkové sporenie v druhom pilieri.

Vzťah k seniorom chce zmeniť výzvou

Predvianočný zhon je v plnom prúde a pri nákupoch zabúdame na starých rodičov.

Bangkok, Phuket, pláže, chrámy: Za 13 dní to naj z Thajska

Zážitkami nabitý poznávací zájazd vám predstaví všehochuť Thajského kráľovstva.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii