Vreckový 3G modem ocenený serverom DigitalPortal.sk

Vreckový 3G modem s Wi-Fi smerovačom M5350 značky TP-LINK získal ocenenie „Mobilita“ od redakcie slovenského odborného serveru DigitalPortal.sk za pohodlné cestovné prevedenie a praktický prínos.

Server DigitalPortal.sk zverejnil dňa 20. 1. 2015 recenziu 3G modemu TP-LINK M5350, ktorý po vložení SIM karty funguje ako prenosný Wi-Fi hotspot až pre 10 zariadení. Recenzent Martin Klokner ocenil okrem iného aj malé rozmery a nízku hmotnosť, veľký dosah Wi-Fi siete, jednoduchosť nastavenia, prehľadný OLED displej a kvalitu spracovania.

tplinktlm5350-r368_res.jpg

„Po zapnutí sa všetko nastavilo automaticky a následne sa modem pripojil k mobilnému internetu poskytovateľa. Nemali sme žiaden problém s pripojením,“ píše Klokner.

Vo svojom hodnotení vyzdvihol aj celkovú praktickosť cestovného modemu M5350: „Stačí zakúpiť ľubovoľnú SIM kartu (aj bez zmluvy) a využívať výhody rýchleho a lepšie pokrytého mobilného internetu. V prípade cesty do zahraničia môže odpadnúť aj problém predražených roamingových dátových prenosov. Stačí si zriadiť SIM kartu v danej krajine, ktorá bude slúžiť iba na tento účel.“

DigitalPortal.sk hodnotí TP-LINK M5350 ako zaujímavé zariadenie, ktoré funguje veľmi dobre. Aj napriek chýbajúcemu pripojeniu LTE ho považuje za „veľmi dobré riešenie“, ktoré svojim čitateľom jednoznačne odporúča.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.