Vreckový 3G modem ocenený serverom DigitalPortal.sk

Vreckový 3G modem s Wi-Fi smerovačom M5350 značky TP-LINK získal ocenenie „Mobilita“ od redakcie slovenského odborného serveru DigitalPortal.sk za pohodlné cestovné prevedenie a praktický prínos.

Server DigitalPortal.sk zverejnil dňa 20. 1. 2015 recenziu 3G modemu TP-LINK M5350, ktorý po vložení SIM karty funguje ako prenosný Wi-Fi hotspot až pre 10 zariadení. Recenzent Martin Klokner ocenil okrem iného aj malé rozmery a nízku hmotnosť, veľký dosah Wi-Fi siete, jednoduchosť nastavenia, prehľadný OLED displej a kvalitu spracovania.

tplinktlm5350-r368_res.jpg

„Po zapnutí sa všetko nastavilo automaticky a následne sa modem pripojil k mobilnému internetu poskytovateľa. Nemali sme žiaden problém s pripojením,“ píše Klokner.

Vo svojom hodnotení vyzdvihol aj celkovú praktickosť cestovného modemu M5350: „Stačí zakúpiť ľubovoľnú SIM kartu (aj bez zmluvy) a využívať výhody rýchleho a lepšie pokrytého mobilného internetu. V prípade cesty do zahraničia môže odpadnúť aj problém predražených roamingových dátových prenosov. Stačí si zriadiť SIM kartu v danej krajine, ktorá bude slúžiť iba na tento účel.“

DigitalPortal.sk hodnotí TP-LINK M5350 ako zaujímavé zariadenie, ktoré funguje veľmi dobre. Aj napriek chýbajúcemu pripojeniu LTE ho považuje za „veľmi dobré riešenie“, ktoré svojim čitateľom jednoznačne odporúča.

Podmienky predaja spoločnosti s.r.o., ktorá je platcom DPH

Ako predať vašu spoločnosť ak je platcom DPH ?

Jazdili sme na novom Volkswagene T-Cross!

Nové štýlové malé SUV od Volkswagenu nás prekvapilo variabilitou a tým, ako je schopné predčiť všetky očakávania.

Alori: upratujte efektívne a bez námahy

Produkty Alori sľubujú čistý a bezpečný domov pre vás, vašich blízkych aj pre vašich domácich miláčikov.

Gansberg Koliba - Housing as a symbol of success

The apartments are designed to meet even the most demanding requirements.