Piatok, 4. december, 2020 | Meniny má Barbora, BarbaraKrížovkyKrížovky

Kvalitné pokrytie routera TP-Link ocenené redakciou PC Revue

Duálny bezdrôtový gigabitový smerovač Archer C5 od spoločnosti TP-LINK si za svoje výsledky v teste odborného časopisu PC Revue vyslúžil ocenenie „Tip redakcie“, a to za dosah a stabilitu signálu.

Časopis PC Revue vo svojom decembrovom (12/2014) vydaní vytlačil recenziu smerovača Archer C5 vrátane výsledkov vlastných testov pokrytia. Autor recenzie píše: „Router sa hodí na miesta, kde používatelia vyžadujú kvalitné pokrytie. Trojica externých smerových antén zvýšila dosah signálu takmer na 95 % vo vzdialenosti 10 m skrze dve panelové steny.“

Rýchlosť siete podľa testu pri priamej viditeľnosti dosahovala 9,5 MB/s a na uvedenú testovaciu vzdialenosť 10 m takmer stabilne 950 kB/s bez kolísania. Meranie prebiehalo v pásme 5 GHz, ktoré je náchylnejšie na útlm signálu. Archer C5 si podľa recenzie viedol proti konkurencii výborne, čo dokladuje aj nasledujúce vyjadrenie redakcie PC Revue: „… iné routery buď na túto vzdialenosť šíriť 5GHz signál nedokázali, alebo len na úrovni maximálne do 40 %.“

Viac informácií o produkte nájdete TU.

tplinkarcherc5-r180_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Podcast: Jeden lístok, veľa tratí

Vypočujte si rozhovor s Mirkou Miškechovou, tvárou a hlasom kampane SAD Trenčín.

Čo musíte vedieť, ak chcete prežiť Vianoce v zdraví a so svojimi

Posledné mesiace nám ukázali, že zdravie by sme si mali vážiť viac, ako inokedy. Je to predsa to najcennejšie, čo v živote máme.

Nová škôlka 21. storočia na Kramároch

Moderná škôlka sa otvára začiatkom decembra a prvé dve triedy začnú chodiť do škôlky už v januári.