Nedeľa, 15. december, 2019 | Meniny má Ivica

Kvalitné pokrytie routera TP-Link ocenené redakciou PC Revue

Duálny bezdrôtový gigabitový smerovač Archer C5 od spoločnosti TP-LINK si za svoje výsledky v teste odborného časopisu PC Revue vyslúžil ocenenie „Tip redakcie“, a to za dosah a stabilitu signálu.

Časopis PC Revue vo svojom decembrovom (12/2014) vydaní vytlačil recenziu smerovača Archer C5 vrátane výsledkov vlastných testov pokrytia. Autor recenzie píše: „Router sa hodí na miesta, kde používatelia vyžadujú kvalitné pokrytie. Trojica externých smerových antén zvýšila dosah signálu takmer na 95 % vo vzdialenosti 10 m skrze dve panelové steny.“

Rýchlosť siete podľa testu pri priamej viditeľnosti dosahovala 9,5 MB/s a na uvedenú testovaciu vzdialenosť 10 m takmer stabilne 950 kB/s bez kolísania. Meranie prebiehalo v pásme 5 GHz, ktoré je náchylnejšie na útlm signálu. Archer C5 si podľa recenzie viedol proti konkurencii výborne, čo dokladuje aj nasledujúce vyjadrenie redakcie PC Revue: „… iné routery buď na túto vzdialenosť šíriť 5GHz signál nedokázali, alebo len na úrovni maximálne do 40 %.“

Viac informácií o produkte nájdete TU.

tplinkarcherc5-r180_res.jpg

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Lámete si hlavu nad vianočným darčekom?

Prekvapte obsahom. Darujte čítanie od SME.sk na celý rok.

Kam na výlet so svojimi známymi

Darovať možete aj kúsok Slovenska.

First moment Turecko: Využite zľavy na špičkové hotely

First moment zľavy do Turecka očakáva veľa dovolenkárov. Ušetrite za top hotely.