Kvalitné pokrytie routera TP-Link ocenené redakciou PC Revue

Duálny bezdrôtový gigabitový smerovač Archer C5 od spoločnosti TP-LINK si za svoje výsledky v teste odborného časopisu PC Revue vyslúžil ocenenie „Tip redakcie“, a to za dosah a stabilitu signálu.

Časopis PC Revue vo svojom decembrovom (12/2014) vydaní vytlačil recenziu smerovača Archer C5 vrátane výsledkov vlastných testov pokrytia. Autor recenzie píše: „Router sa hodí na miesta, kde používatelia vyžadujú kvalitné pokrytie. Trojica externých smerových antén zvýšila dosah signálu takmer na 95 % vo vzdialenosti 10 m skrze dve panelové steny.“

Rýchlosť siete podľa testu pri priamej viditeľnosti dosahovala 9,5 MB/s a na uvedenú testovaciu vzdialenosť 10 m takmer stabilne 950 kB/s bez kolísania. Meranie prebiehalo v pásme 5 GHz, ktoré je náchylnejšie na útlm signálu. Archer C5 si podľa recenzie viedol proti konkurencii výborne, čo dokladuje aj nasledujúce vyjadrenie redakcie PC Revue: „… iné routery buď na túto vzdialenosť šíriť 5GHz signál nedokázali, alebo len na úrovni maximálne do 40 %.“

Viac informácií o produkte nájdete TU.

tplinkarcherc5-r180_res.jpg

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.

Počet ochorení na rakovinu stále stúpa. Nepodceňujte prevenciu

Až jedno zo štyroch úmrtí v rámci Európskej únie je zapríčinené rakovinou.