Katy Perry na Grammy Awards 2015

Grammy Awards nikdy nie sú prehliadkou cudnosti, čo sa týka odevov a hudobné hviezdy nesklamali ani tento rok.

KATY PERRY NA GRAMMY AWARDS 2015

Počas slávnostného večera sa na červenom koberci vystriedala celá plejáda šteklivých modelov. Na tejto prestížnej udalosti, ktorá sa konala 8. februára v Staples Centre v LA, samozrejme nechýbala ani Katy Perry, ktorá už o necelé tri týždne vystúpi na Slovensku http://www.xl.sk/koncerty/katy-perry-prismatic-world-tour-2015-bratislava . Katy bola s albumom Prism nominovaná v kategórii Best Pop Vocal Album a Best Pop Duo/Group Performance so skladbou Dark Horse, kde jej sekundoval Juicy J.

Katy Perry, ktorá pred týždňom žiarila na finálovom zápase americkej NFL – Super Bowl-e, sa na slávnostný večer dostavila bez svojho priateľa Johna Mayera. Spoločnosť jej robila známa publicistka Ruth Bernstein.

Ako sa sama Katy vyjadrila, chcela na Grammy vyzerať ako “diamant” a podľa toho zvolila takmer priehľadné šaty tesne pod kolená posiate žiarivými korálkami, ktoré jej na tento hviezdny večer navrhol Zuhair Murad. Tento slávny návrhár s libanonskými koreňmi oblieka okrem Katy Perry také hviezdy ako napríklad Beyonce, Taylor Swirt, či Shakiru.

Vstupenky na bratislavský koncert Katy Perry môžete kúpiť tu: http://www.xl.sk/koncerty/katy-perry-prismatic-world-tour-2015-bratislava/buy

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.