Katy Perry na Grammy Awards 2015

Grammy Awards nikdy nie sú prehliadkou cudnosti, čo sa týka odevov a hudobné hviezdy nesklamali ani tento rok.

KATY PERRY NA GRAMMY AWARDS 2015

Počas slávnostného večera sa na červenom koberci vystriedala celá plejáda šteklivých modelov. Na tejto prestížnej udalosti, ktorá sa konala 8. februára v Staples Centre v LA, samozrejme nechýbala ani Katy Perry, ktorá už o necelé tri týždne vystúpi na Slovensku http://www.xl.sk/koncerty/katy-perry-prismatic-world-tour-2015-bratislava . Katy bola s albumom Prism nominovaná v kategórii Best Pop Vocal Album a Best Pop Duo/Group Performance so skladbou Dark Horse, kde jej sekundoval Juicy J.

Katy Perry, ktorá pred týždňom žiarila na finálovom zápase americkej NFL – Super Bowl-e, sa na slávnostný večer dostavila bez svojho priateľa Johna Mayera. Spoločnosť jej robila známa publicistka Ruth Bernstein.

Ako sa sama Katy vyjadrila, chcela na Grammy vyzerať ako “diamant” a podľa toho zvolila takmer priehľadné šaty tesne pod kolená posiate žiarivými korálkami, ktoré jej na tento hviezdny večer navrhol Zuhair Murad. Tento slávny návrhár s libanonskými koreňmi oblieka okrem Katy Perry také hviezdy ako napríklad Beyonce, Taylor Swirt, či Shakiru.

Vstupenky na bratislavský koncert Katy Perry môžete kúpiť tu: http://www.xl.sk/koncerty/katy-perry-prismatic-world-tour-2015-bratislava/buy

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.