Odštartujte valentínsky deň v Poluse!

Obľúbené bratislavské nákupné centrum Polus City Center pripravilo pre všetkých zaľúbených jedinečnú zážitkovú akciu.

Odštartujte valentínsky deň v Poluse!

Obľúbené bratislavské nákupné centrum Polus City Center  pripravilo pre všetkých zaľúbených jedinečnú zážitkovú akciu.

V sobotu 14.2. od štrnástej hodiny sa v priestoroch Polusu zaručene dostanete do romantickej nálady. Dámam budú k dispozícii skúsené vizážistky z parfumérií Marionnaud, ktoré zvýraznia ich ženskosť a bezplatne ich nalíčia na rande. Páry, ktoré túžia zachytiť svoju lásku pred objektívom, môžu využiť služby profesionálneho fotografa. A navyše, každý si domov odnesie sladký darček alebo kvietok.

Len tak, z lásky.

webletak-r211_res.jpg

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.