Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

Odštartujte valentínsky deň v Poluse!

Obľúbené bratislavské nákupné centrum Polus City Center pripravilo pre všetkých zaľúbených jedinečnú zážitkovú akciu.

Odštartujte valentínsky deň v Poluse!

Obľúbené bratislavské nákupné centrum Polus City Center  pripravilo pre všetkých zaľúbených jedinečnú zážitkovú akciu.

V sobotu 14.2. od štrnástej hodiny sa v priestoroch Polusu zaručene dostanete do romantickej nálady. Dámam budú k dispozícii skúsené vizážistky z parfumérií Marionnaud, ktoré zvýraznia ich ženskosť a bezplatne ich nalíčia na rande. Páry, ktoré túžia zachytiť svoju lásku pred objektívom, môžu využiť služby profesionálneho fotografa. A navyše, každý si domov odnesie sladký darček alebo kvietok.

Len tak, z lásky.

webletak-r211_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.

Vylievate kuchynský olej do záchoda? Zvyšujete si tým účty

Olej upcháva kanalizáciu. Ako sa to premietne do vyúčtovania?