Park kultúry a oddychu treba zbúrať

BRATISLAVA, 12. február 2015 – Poslanecký KLUB PRE BRATISLAVU presadzuje názor, že PKO treba zbúrať a nájsť v tomto priestore iný zmysluplný projekt.

Téma ďalšieho osudu PKO je opäť na programe dňa. V týchto dňoch sa k nej vyjadrili primátor Ivo Nesrovnal aj viacerí mestskí poslanci. Tí nie sú v otázke budúcnosti PKO jednotní.

KLUB PRE BRATISLAVU zastáva názor, že mesto nemá na rekonštrukciu PKO peniaze, aj preto je idea jeho zachovania nereálna.

„PKO treba zbúrať a nahradiť ho novým projektom, ktorý bude slúžiť všetkým Bratislavčanom. Reálna šanca na jeho záchranu v podstate neexistuje. Bolo by ideálne, keby nový projekt reflektoval a nadviazal na kultúrnu tradíciu tohto priestoru. Pokiaľ bude téma PKO v programe najbližšieho marcového zastupiteľstva, KLUB PRE BRATISLAVU bude presadzovať túto myšlienku“, povedal predseda klubu Martin Borguľa.

Intenzívne sa rozvíjajúca spolupráca s čínskymi univerzitami

Rektor EU v Bratislave podpísal 7.6.2018 memorandum o porozumení so Shanghai University of International Business and Economics.

Šariš obliekol svoje pivá do unikátneho šatu

Originálny dizajn plechoviek piva Šariš milujú obchodníci, jedinečnú chuť zas svetoví odborníci.

Chcete zažiť skvelú dovolenku 2018? Na toto netreba zabudnúť!

Asi jedným z najčastejších letných problémov sú tráviace ťažkosti.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.