Aplikácia Tatra banka: Pribudla verzia pre tablety aj funkcie

Vynovená aplikácia Tatra banka ponúka prívetivú navigáciu, analýzu výdavkov, vylepšené mapy aj menovú kalkulačku.

Komplexnosť aplikácie a rozširovanie jej funkcií si vyžiadalo zmenu navigácie. Domovská obrazovka  pozostáva z najčastejšie používaných produktov a služieb, tzv. widgetov. V ľavom hornom rohu nájdete menu, cez ktoré je dostupná základná funkčnosť aplikácie.

aplikacia-tatra-banka-490px-r852_res.jpg

Spending report a verzia pre tablety

Aplikácia prináša množstvo nových vylepšení, ktoré vychádzajú priamo z požiadaviek klientov. Jednou z nich je nová verzia pre tablety. Aplikácia síce aj doteraz bežala na tabletoch, ale zobrazovala sa rovnako ako na smartfónoch. Nová verzia má k dispozícii dva stĺpce informácií, kde napríklad v jednom stĺpci sa môžu zobrazovať detaily účtu a v druhom pohyby na účte.

Z funkčných noviniek pribudol napríklad export pohybov, graf zostatkov, možnosť stiahnutia mesačného výpisu v PDF formáte, Spending report (analýza výdavkov), vylepšená mapa s pobočkami a bankomatmi, menová kalkulačka či beh aplikácie na pozadí po dobu 2 minút.

Rozšírený zoznam funkcií

Jednoduchšia aktivácia

Kým pri predchádzajúcej verzii bolo potrebné použiť platobnú kartu a čítačku, v novej sa dá celé overenie spraviť v smartfóne. Stačí mať v tom istom zariadení stiahnuté aplikácie Čítačka a Tatra banka.

Stiahnuť novú verziu aplikácie pre Android

Stiahnuť novú verziu aplikácie pre iOS

Modernizácia rozvodov tepla v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci

Tepelné rozvody na sídlisku v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci prejdú v najbližšom období významnou modernizáciou.

Čerešne dozreli: Aj po zmenách na hypotekárnom trhu chutia!

V atraktívnom dúbravskom projekte Čerešne living sa začala druhá fáza predaja bytov. S ňou súvisí niekoľko dôležitých noviniek!

Edite sa podarilo schudnúť 30 kilogramóv vďaka 3D Chili.

Konečne si splníte svoje sny o plochom brušku a štíhlom páse vďaka novému systému založenom na zdravom chudnutí bez jojo efektu!

Úspešní Slováci radia: Presadiť sa dá vždy, snívať nestačí

Aké je tajomstvo ich úspechu?