Aplikácia Tatra banka: Pribudla verzia pre tablety aj funkcie

Vynovená aplikácia Tatra banka ponúka prívetivú navigáciu, analýzu výdavkov, vylepšené mapy aj menovú kalkulačku.

Komplexnosť aplikácie a rozširovanie jej funkcií si vyžiadalo zmenu navigácie. Domovská obrazovka  pozostáva z najčastejšie používaných produktov a služieb, tzv. widgetov. V ľavom hornom rohu nájdete menu, cez ktoré je dostupná základná funkčnosť aplikácie.

aplikacia-tatra-banka-490px-r852_res.jpg

Spending report a verzia pre tablety

Aplikácia prináša množstvo nových vylepšení, ktoré vychádzajú priamo z požiadaviek klientov. Jednou z nich je nová verzia pre tablety. Aplikácia síce aj doteraz bežala na tabletoch, ale zobrazovala sa rovnako ako na smartfónoch. Nová verzia má k dispozícii dva stĺpce informácií, kde napríklad v jednom stĺpci sa môžu zobrazovať detaily účtu a v druhom pohyby na účte.

Z funkčných noviniek pribudol napríklad export pohybov, graf zostatkov, možnosť stiahnutia mesačného výpisu v PDF formáte, Spending report (analýza výdavkov), vylepšená mapa s pobočkami a bankomatmi, menová kalkulačka či beh aplikácie na pozadí po dobu 2 minút.

Rozšírený zoznam funkcií

Jednoduchšia aktivácia

Kým pri predchádzajúcej verzii bolo potrebné použiť platobnú kartu a čítačku, v novej sa dá celé overenie spraviť v smartfóne. Stačí mať v tom istom zariadení stiahnuté aplikácie Čítačka a Tatra banka.

Stiahnuť novú verziu aplikácie pre Android

Stiahnuť novú verziu aplikácie pre iOS

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.