Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Aplikácia Tatra banka: Pribudla verzia pre tablety aj funkcie

Vynovená aplikácia Tatra banka ponúka prívetivú navigáciu, analýzu výdavkov, vylepšené mapy aj menovú kalkulačku.

Komplexnosť aplikácie a rozširovanie jej funkcií si vyžiadalo zmenu navigácie. Domovská obrazovka  pozostáva z najčastejšie používaných produktov a služieb, tzv. widgetov. V ľavom hornom rohu nájdete menu, cez ktoré je dostupná základná funkčnosť aplikácie.

aplikacia-tatra-banka-490px-r852_res.jpg

Spending report a verzia pre tablety

Aplikácia prináša množstvo nových vylepšení, ktoré vychádzajú priamo z požiadaviek klientov. Jednou z nich je nová verzia pre tablety. Aplikácia síce aj doteraz bežala na tabletoch, ale zobrazovala sa rovnako ako na smartfónoch. Nová verzia má k dispozícii dva stĺpce informácií, kde napríklad v jednom stĺpci sa môžu zobrazovať detaily účtu a v druhom pohyby na účte.

Z funkčných noviniek pribudol napríklad export pohybov, graf zostatkov, možnosť stiahnutia mesačného výpisu v PDF formáte, Spending report (analýza výdavkov), vylepšená mapa s pobočkami a bankomatmi, menová kalkulačka či beh aplikácie na pozadí po dobu 2 minút.

Rozšírený zoznam funkcií

Jednoduchšia aktivácia

Kým pri predchádzajúcej verzii bolo potrebné použiť platobnú kartu a čítačku, v novej sa dá celé overenie spraviť v smartfóne. Stačí mať v tom istom zariadení stiahnuté aplikácie Čítačka a Tatra banka.

Stiahnuť novú verziu aplikácie pre Android

Stiahnuť novú verziu aplikácie pre iOS

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

O prenájom auta majú čoraz väčší záujem aj malé firmy. Ušetria

Pri operatívnom lízingu šetria podnikatelia náklady na zriadenie vozového parku, no odpadajú im aj starosti so servisom vozidiel.

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020