13. reprezentačný ples stavbárov

Na sklonku uplynulého týždňa, v piatok večer sa v Kongresovej sále hotela Bratislava konal už 13. reprezentačný ples stavbárov. Pre svojich absolventov, inžinierov a priateľov ho pripravili spoločne Stavebná fakulta (SvF) STU v Bratislave, Združenie absolventov a priateľov Stavebnej fakulty (ZA SvF), Slovenská komora stavebných inžinierov (SKSI), Zväz stavebných podnikateľov Slovenska (ZSPS) a Slovenský zväz stavebných inžinierov(SZSI).

13. reprezentačný ples stavbárov

V úvodnom slávnostnom príhovore najprv bývalý dekan SvF Alojz Kopáčik, ktorý sa aktívne podieľal na organizovaní tohto spoločenského podujatia, privítal vzácnych hostí – predsedu Slovenskej komory stavebných inžinierov, pána Vladimíra Benka, prezidenta Slovenského zväzu stavebných inžinierov, pána Juraja Nagya, ďalej v mene usporiadateľov si zdvorilými slovami uctil generálneho sponzora pána Petra Černíka , riaditeľa oblasti BB a konateľa spoločnosti STRABAG Pozemné a inžinierske staviteľstvo s.r.o..K vzácnym hosťom, k dámam a k pánom sa prihovoril aj novozvolený dekan Stavebnej fakulty STU pán Stanislav Unčík, ku ktorému sa štrngnutím čiaš pridal aj predseda ZA SvF Andrej Šoltész a moderátor plesu František Ohrablo, čestný člen ZA SvF.

13. reprezentačný ples stavbárov

Do úvodného tanca vyzvali prominentných hostí páry z Karloveského tanečného centra, dokonalou kombináciou výborných kúziel vykúzlil zábavu a dobrú náladu kúzelník Talostan. Spestrením programu boli aj moderné až akrobatické figúry a kreácie Mladých majstrov sveta v rock and rolle. Skupina Happy Sound s mladou speváčkou Michaelou Merklovousi získala sympatie všetkých prítomných. K dobrej nálade prispela aj ľudová hudba Jána Stupku. Stavbári plesali až do skorého rána...

Naše poďakovanie patrí sponzorom, ktorí svojou participáciou preukázali dôveru organizátorom plesu.

Mgr. Valéria Kocianová, text/Martin Múčka, foto

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.