13. reprezentačný ples stavbárov

Na sklonku uplynulého týždňa, v piatok večer sa v Kongresovej sále hotela Bratislava konal už 13. reprezentačný ples stavbárov. Pre svojich absolventov, inžinierov a priateľov ho pripravili spoločne Stavebná fakulta (SvF) STU v Bratislave, Združenie absolventov a priateľov Stavebnej fakulty (ZA SvF), Slovenská komora stavebných inžinierov (SKSI), Zväz stavebných podnikateľov Slovenska (ZSPS) a Slovenský zväz stavebných inžinierov(SZSI).

13. reprezentačný ples stavbárov

V úvodnom slávnostnom príhovore najprv bývalý dekan SvF Alojz Kopáčik, ktorý sa aktívne podieľal na organizovaní tohto spoločenského podujatia, privítal vzácnych hostí – predsedu Slovenskej komory stavebných inžinierov, pána Vladimíra Benka, prezidenta Slovenského zväzu stavebných inžinierov, pána Juraja Nagya, ďalej v mene usporiadateľov si zdvorilými slovami uctil generálneho sponzora pána Petra Černíka , riaditeľa oblasti BB a konateľa spoločnosti STRABAG Pozemné a inžinierske staviteľstvo s.r.o..K vzácnym hosťom, k dámam a k pánom sa prihovoril aj novozvolený dekan Stavebnej fakulty STU pán Stanislav Unčík, ku ktorému sa štrngnutím čiaš pridal aj predseda ZA SvF Andrej Šoltész a moderátor plesu František Ohrablo, čestný člen ZA SvF.

13. reprezentačný ples stavbárov

Do úvodného tanca vyzvali prominentných hostí páry z Karloveského tanečného centra, dokonalou kombináciou výborných kúziel vykúzlil zábavu a dobrú náladu kúzelník Talostan. Spestrením programu boli aj moderné až akrobatické figúry a kreácie Mladých majstrov sveta v rock and rolle. Skupina Happy Sound s mladou speváčkou Michaelou Merklovousi získala sympatie všetkých prítomných. K dobrej nálade prispela aj ľudová hudba Jána Stupku. Stavbári plesali až do skorého rána...

Naše poďakovanie patrí sponzorom, ktorí svojou participáciou preukázali dôveru organizátorom plesu.

Mgr. Valéria Kocianová, text/Martin Múčka, foto

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.