13. reprezentačný ples stavbárov

Na sklonku uplynulého týždňa, v piatok večer sa v Kongresovej sále hotela Bratislava konal už 13. reprezentačný ples stavbárov. Pre svojich absolventov, inžinierov a priateľov ho pripravili spoločne Stavebná fakulta (SvF) STU v Bratislave, Združenie absolventov a priateľov Stavebnej fakulty (ZA SvF), Slovenská komora stavebných inžinierov (SKSI), Zväz stavebných podnikateľov Slovenska (ZSPS) a Slovenský zväz stavebných inžinierov(SZSI).

13. reprezentačný ples stavbárov

V úvodnom slávnostnom príhovore najprv bývalý dekan SvF Alojz Kopáčik, ktorý sa aktívne podieľal na organizovaní tohto spoločenského podujatia, privítal vzácnych hostí – predsedu Slovenskej komory stavebných inžinierov, pána Vladimíra Benka, prezidenta Slovenského zväzu stavebných inžinierov, pána Juraja Nagya, ďalej v mene usporiadateľov si zdvorilými slovami uctil generálneho sponzora pána Petra Černíka , riaditeľa oblasti BB a konateľa spoločnosti STRABAG Pozemné a inžinierske staviteľstvo s.r.o..K vzácnym hosťom, k dámam a k pánom sa prihovoril aj novozvolený dekan Stavebnej fakulty STU pán Stanislav Unčík, ku ktorému sa štrngnutím čiaš pridal aj predseda ZA SvF Andrej Šoltész a moderátor plesu František Ohrablo, čestný člen ZA SvF.

13. reprezentačný ples stavbárov

Do úvodného tanca vyzvali prominentných hostí páry z Karloveského tanečného centra, dokonalou kombináciou výborných kúziel vykúzlil zábavu a dobrú náladu kúzelník Talostan. Spestrením programu boli aj moderné až akrobatické figúry a kreácie Mladých majstrov sveta v rock and rolle. Skupina Happy Sound s mladou speváčkou Michaelou Merklovousi získala sympatie všetkých prítomných. K dobrej nálade prispela aj ľudová hudba Jána Stupku. Stavbári plesali až do skorého rána...

Naše poďakovanie patrí sponzorom, ktorí svojou participáciou preukázali dôveru organizátorom plesu.

Mgr. Valéria Kocianová, text/Martin Múčka, foto

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.