Rekordný kurz varenia v Poluse

V predvečer sviatku zaľúbených prebehol v priestoroch Radosti variť – školy varenia v Poluse kurz, ktorý sa zapíše do histórie projektu ako najdlhší. Varilo a jedlo sa neuveriteľných šesť hodín!

Rekordný kurz varenia v Poluse

V predvečer sviatku zaľúbených prebehol v priestoroch Radosti variť – školy varenia v Poluse kurz, ktorý sa zapíše do histórie projektu ako najdlhší. Varilo a jedlo sa neuveriteľných šesť hodín! Jedno je isté, každá minúta bola pre účastníkov jedinečným zážitkom.spolu-r334_res.jpg

Kompletné valentínske menu exkluzívne pre účastníkov kurzu varenia pripravoval Martin Korbelič, výkonný šéfkuchár Medusa Group – najväčšej gastronomickej skupiny na Slovensku. Do polusáckej kuchyne sa dostal aj vďaka spolupráci projektu Radosť variť s prevádzkou reštaurácie Primi v Poluse. „Sme hrdí, že sa nám pre našu školu varenia podarilo nadchnúť takú veľkú osobnosť, a ešte radšej, že si pán Korbelič pri svojej časovej vyťaženosti vyhradil voľný večer, aby svoje know-how prezentoval pred účastníkmi kurzu,“ uviedla Andrea Kováčiková, Marketing Manager Polus City Center.matin2-r202_res.jpg

Jeden z najuznávanejších tuzemských kuchárov neostal nič dlžný svojej povesti profesionála a predstaviteľa zážitkovej gastronómie. A to až tak, že kurz sa z pôvodne plánovaných dvoch hodín skončil po šiestich, pretože nikomu sa nechcelo odísť od stola. Na kurze okrem samotnej prípravy jedál predviedol Korbelič šoumenské zručnosti a nadšenie pre gastronómiu, ktorým sa mu podarilo „nakaziť“ nielen prítomné páriky, ale dokonca celé rodiny. Tie mali unikátnu príležitosť naučiť sa praktické kuchynské tipy a triky od skúseného odborníka a získať z prvej ruky rady, ako povýšiť svoje varenie na skutočné majstrovstvo skladania chutí.

www.polus.sk

Foto: Daša Šimeková

servir-martin-r329_res.jpg

martin-15-r651_res.jpg

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.