Rekordný kurz varenia v Poluse

V predvečer sviatku zaľúbených prebehol v priestoroch Radosti variť – školy varenia v Poluse kurz, ktorý sa zapíše do histórie projektu ako najdlhší. Varilo a jedlo sa neuveriteľných šesť hodín!

Rekordný kurz varenia v Poluse

V predvečer sviatku zaľúbených prebehol v priestoroch Radosti variť – školy varenia v Poluse kurz, ktorý sa zapíše do histórie projektu ako najdlhší. Varilo a jedlo sa neuveriteľných šesť hodín! Jedno je isté, každá minúta bola pre účastníkov jedinečným zážitkom.spolu-r334_res.jpg

Kompletné valentínske menu exkluzívne pre účastníkov kurzu varenia pripravoval Martin Korbelič, výkonný šéfkuchár Medusa Group – najväčšej gastronomickej skupiny na Slovensku. Do polusáckej kuchyne sa dostal aj vďaka spolupráci projektu Radosť variť s prevádzkou reštaurácie Primi v Poluse. „Sme hrdí, že sa nám pre našu školu varenia podarilo nadchnúť takú veľkú osobnosť, a ešte radšej, že si pán Korbelič pri svojej časovej vyťaženosti vyhradil voľný večer, aby svoje know-how prezentoval pred účastníkmi kurzu,“ uviedla Andrea Kováčiková, Marketing Manager Polus City Center.matin2-r202_res.jpg

Jeden z najuznávanejších tuzemských kuchárov neostal nič dlžný svojej povesti profesionála a predstaviteľa zážitkovej gastronómie. A to až tak, že kurz sa z pôvodne plánovaných dvoch hodín skončil po šiestich, pretože nikomu sa nechcelo odísť od stola. Na kurze okrem samotnej prípravy jedál predviedol Korbelič šoumenské zručnosti a nadšenie pre gastronómiu, ktorým sa mu podarilo „nakaziť“ nielen prítomné páriky, ale dokonca celé rodiny. Tie mali unikátnu príležitosť naučiť sa praktické kuchynské tipy a triky od skúseného odborníka a získať z prvej ruky rady, ako povýšiť svoje varenie na skutočné majstrovstvo skladania chutí.

www.polus.sk

Foto: Daša Šimeková

servir-martin-r329_res.jpg

martin-15-r651_res.jpg

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.

Slovensko spieva koledy

Týždenníky MY pripravujú druhé pokračovanie predvianočnej kampane v desiatkach mestách a obciach na Slovensku.

Workshop Inštitútu Ronalda Coasa na EU v Bratislave

V týždni od 10. – 14. decembra 2018 sa v Aule EU v Bratislave koná Ronald Coase Institute Workshop o inštitucionálnej ekonómii.

Stavbárska olympiáda 2018/19 vás očakáva

Pozor, zmena domény - www.stavbarskaolympiada.com