Rekordný kurz varenia v Poluse

V predvečer sviatku zaľúbených prebehol v priestoroch Radosti variť – školy varenia v Poluse kurz, ktorý sa zapíše do histórie projektu ako najdlhší. Varilo a jedlo sa neuveriteľných šesť hodín!

Rekordný kurz varenia v Poluse

V predvečer sviatku zaľúbených prebehol v priestoroch Radosti variť – školy varenia v Poluse kurz, ktorý sa zapíše do histórie projektu ako najdlhší. Varilo a jedlo sa neuveriteľných šesť hodín! Jedno je isté, každá minúta bola pre účastníkov jedinečným zážitkom.spolu-r334_res.jpg

Kompletné valentínske menu exkluzívne pre účastníkov kurzu varenia pripravoval Martin Korbelič, výkonný šéfkuchár Medusa Group – najväčšej gastronomickej skupiny na Slovensku. Do polusáckej kuchyne sa dostal aj vďaka spolupráci projektu Radosť variť s prevádzkou reštaurácie Primi v Poluse. „Sme hrdí, že sa nám pre našu školu varenia podarilo nadchnúť takú veľkú osobnosť, a ešte radšej, že si pán Korbelič pri svojej časovej vyťaženosti vyhradil voľný večer, aby svoje know-how prezentoval pred účastníkmi kurzu,“ uviedla Andrea Kováčiková, Marketing Manager Polus City Center.matin2-r202_res.jpg

Jeden z najuznávanejších tuzemských kuchárov neostal nič dlžný svojej povesti profesionála a predstaviteľa zážitkovej gastronómie. A to až tak, že kurz sa z pôvodne plánovaných dvoch hodín skončil po šiestich, pretože nikomu sa nechcelo odísť od stola. Na kurze okrem samotnej prípravy jedál predviedol Korbelič šoumenské zručnosti a nadšenie pre gastronómiu, ktorým sa mu podarilo „nakaziť“ nielen prítomné páriky, ale dokonca celé rodiny. Tie mali unikátnu príležitosť naučiť sa praktické kuchynské tipy a triky od skúseného odborníka a získať z prvej ruky rady, ako povýšiť svoje varenie na skutočné majstrovstvo skladania chutí.

www.polus.sk

Foto: Daša Šimeková

servir-martin-r329_res.jpg

martin-15-r651_res.jpg

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.