Zmeny v bankovníctve: Ušetrite na bankových poplatkoch

Prekvapili vás vo výpise z banky nezmyselné poplatky, o ktorých ste ani nevedeli? Mali by ste uvažovať o zmene.

Prekvapili vás vo výpise z banky nezmyselné poplatky, o ktorých ste ani nevedeli? Mali by ste uvažovať o zmene.

Vybrať si banku nie je jednoduché. Ponuka služieb je široká, cenník poplatkov ešte širší. A keď vám na konci mesiaca príde výpis z účtu,  môžete zostať prekvapený, za čo všetko si banka naúčtovala poplatky. O čo by to bolo jednoduchšie, keby existovali jasné pravidlá – jeden poplatok za účet a vklady a výbery hotovosti v pobočke bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. Navyše s garanciou, že to tak bude navždy.

S takouto stratégiou prichádza Raiffeisen banka: ”Peniaze našich klientov sú ich peniaze, preto ak majú účet u nás, v našich pobočkách nikdy nebudú platiť za vklady alebo výbery hotovosti," vysvetľuje Lucia Suďová, výkonná riaditeľka Raiffeisen banky. Banka sa rozhodla túto ponuku garantovať, a to hneď navždy. “S našimi klientmi to myslíme skutočne vážne, preto im naše jedinečné výhody nesľubujeme, ale garantujeme, a to navždy. Veríme, že naši klienti to ocenia a že si tým získame ich dôveru,“ dodáva Lucia Suďová.

Garancia navždy: Za vklady a výbery neplatíte

Okrem toho, že za vklady a výbery hotovosti v pobočke neplatíte, banka garantuje aj získanie platobnej karty na počkanie. To znamená, že ak vašu kartu napríklad stratíte alebo sa vám poškodí, stačí prísť do najbližšej pobočky banky a v priebehu pár minút vám vydajú novú. Bez karty a prístupu k peniazom na svojom účte tak nezostanete ani jeden deň.

Garancia navždy: Kartu máte na počkanie

O tom, že banka tieto garancie neberie na ľahkú váhu, svedčí aj jej záväzok: „Za svojím slovom si naozaj stojíme. Garantovať čokoľvek navždy je veľmi zaväzujúce. Spokojnosť našich klientov však za to rozhodne stojí. Aj vďaka tomu máme už druhý rok najspokojnejších klientov spomedzi všetkých slovenských bánk. Ak by sa však z akéhokoľvek dôvodu stalo, že niektorú z garancií nesplníme, klienta odškodníme sumou 100 eur. Automaticky a bez otázok,“ uzatvára Lucia Suďová.

Viac informácií o garanciách Raiffeisen banky získate priamo v pobočke banky alebo na www.raiffeisen.sk/garancie.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.