Zmeny v bankovníctve: Ušetrite na bankových poplatkoch

Prekvapili vás vo výpise z banky nezmyselné poplatky, o ktorých ste ani nevedeli? Mali by ste uvažovať o zmene.

Prekvapili vás vo výpise z banky nezmyselné poplatky, o ktorých ste ani nevedeli? Mali by ste uvažovať o zmene.

Vybrať si banku nie je jednoduché. Ponuka služieb je široká, cenník poplatkov ešte širší. A keď vám na konci mesiaca príde výpis z účtu,  môžete zostať prekvapený, za čo všetko si banka naúčtovala poplatky. O čo by to bolo jednoduchšie, keby existovali jasné pravidlá – jeden poplatok za účet a vklady a výbery hotovosti v pobočke bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. Navyše s garanciou, že to tak bude navždy.

S takouto stratégiou prichádza Raiffeisen banka: ”Peniaze našich klientov sú ich peniaze, preto ak majú účet u nás, v našich pobočkách nikdy nebudú platiť za vklady alebo výbery hotovosti," vysvetľuje Lucia Suďová, výkonná riaditeľka Raiffeisen banky. Banka sa rozhodla túto ponuku garantovať, a to hneď navždy. “S našimi klientmi to myslíme skutočne vážne, preto im naše jedinečné výhody nesľubujeme, ale garantujeme, a to navždy. Veríme, že naši klienti to ocenia a že si tým získame ich dôveru,“ dodáva Lucia Suďová.

Garancia navždy: Za vklady a výbery neplatíte

Okrem toho, že za vklady a výbery hotovosti v pobočke neplatíte, banka garantuje aj získanie platobnej karty na počkanie. To znamená, že ak vašu kartu napríklad stratíte alebo sa vám poškodí, stačí prísť do najbližšej pobočky banky a v priebehu pár minút vám vydajú novú. Bez karty a prístupu k peniazom na svojom účte tak nezostanete ani jeden deň.

Garancia navždy: Kartu máte na počkanie

O tom, že banka tieto garancie neberie na ľahkú váhu, svedčí aj jej záväzok: „Za svojím slovom si naozaj stojíme. Garantovať čokoľvek navždy je veľmi zaväzujúce. Spokojnosť našich klientov však za to rozhodne stojí. Aj vďaka tomu máme už druhý rok najspokojnejších klientov spomedzi všetkých slovenských bánk. Ak by sa však z akéhokoľvek dôvodu stalo, že niektorú z garancií nesplníme, klienta odškodníme sumou 100 eur. Automaticky a bez otázok,“ uzatvára Lucia Suďová.

Viac informácií o garanciách Raiffeisen banky získate priamo v pobočke banky alebo na www.raiffeisen.sk/garancie.

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.