Fantastické, Niké ruší manipulák!

V najväčšej stávkovej spoločnosti na Slovensku sa schyľuje k výraznému zvýhodneniu tipovania.

V najväčšej stávkovej spoločnosti na Slovensku sa schyľuje k výraznému zvýhodneniu tipovania. Už od stredy 25. februára rušia manipulačný poplatok na všetky druhy stávok na internete.

"Áno, v Niké skutočne rušíme manipulačný poplatok na všetky online stávky. Pevne veríme, že týmto krokom potešíme každého tipéra na Slovensku," prezradil Roman Berger, prevádzkový riaditeľ Niké.

Sen tipérov sa tak stáva skutočnosťou. V Niké si každý tipér vychutná ozajstnú voľnosť tipovania. Tipuje z najširšej ponuky stávok, využíva novinky v tipovaní či odmeny Klubu Niké. Ale hlavne - všetko bez akýchkoľvek poplatkov!

Pre nových členov privítanie ako sa patrí

Pre všetkých, ktorí ešte nie sú členmi Klubu Niké, ponúka táto stávková spoločnosť vstupný bonus až do výšky 300 eur, ktorý na Slovensku neponúka nik iný. K tomu voľné tikety na najväčšie športové udalosti, rôzne hry či ďalšie bonusy. Teraz je tá najlepšia chvíľa. Neváhajte a zaregistrujte sa aj vy.

Niké je tipovanie... Bez poplatkov!

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.