Fantastické, Niké ruší manipulák!

V najväčšej stávkovej spoločnosti na Slovensku sa schyľuje k výraznému zvýhodneniu tipovania.

V najväčšej stávkovej spoločnosti na Slovensku sa schyľuje k výraznému zvýhodneniu tipovania. Už od stredy 25. februára rušia manipulačný poplatok na všetky druhy stávok na internete.

"Áno, v Niké skutočne rušíme manipulačný poplatok na všetky online stávky. Pevne veríme, že týmto krokom potešíme každého tipéra na Slovensku," prezradil Roman Berger, prevádzkový riaditeľ Niké.

Sen tipérov sa tak stáva skutočnosťou. V Niké si každý tipér vychutná ozajstnú voľnosť tipovania. Tipuje z najširšej ponuky stávok, využíva novinky v tipovaní či odmeny Klubu Niké. Ale hlavne - všetko bez akýchkoľvek poplatkov!

Pre nových členov privítanie ako sa patrí

Pre všetkých, ktorí ešte nie sú členmi Klubu Niké, ponúka táto stávková spoločnosť vstupný bonus až do výšky 300 eur, ktorý na Slovensku neponúka nik iný. K tomu voľné tikety na najväčšie športové udalosti, rôzne hry či ďalšie bonusy. Teraz je tá najlepšia chvíľa. Neváhajte a zaregistrujte sa aj vy.

Niké je tipovanie... Bez poplatkov!

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.

Počet ochorení na rakovinu stále stúpa. Nepodceňujte prevenciu

Až jedno zo štyroch úmrtí v rámci Európskej únie je zapríčinené rakovinou.