Fantastické, Niké ruší manipulák!

V najväčšej stávkovej spoločnosti na Slovensku sa schyľuje k výraznému zvýhodneniu tipovania.

V najväčšej stávkovej spoločnosti na Slovensku sa schyľuje k výraznému zvýhodneniu tipovania. Už od stredy 25. februára rušia manipulačný poplatok na všetky druhy stávok na internete.

"Áno, v Niké skutočne rušíme manipulačný poplatok na všetky online stávky. Pevne veríme, že týmto krokom potešíme každého tipéra na Slovensku," prezradil Roman Berger, prevádzkový riaditeľ Niké.

Sen tipérov sa tak stáva skutočnosťou. V Niké si každý tipér vychutná ozajstnú voľnosť tipovania. Tipuje z najširšej ponuky stávok, využíva novinky v tipovaní či odmeny Klubu Niké. Ale hlavne - všetko bez akýchkoľvek poplatkov!

Pre nových členov privítanie ako sa patrí

Pre všetkých, ktorí ešte nie sú členmi Klubu Niké, ponúka táto stávková spoločnosť vstupný bonus až do výšky 300 eur, ktorý na Slovensku neponúka nik iný. K tomu voľné tikety na najväčšie športové udalosti, rôzne hry či ďalšie bonusy. Teraz je tá najlepšia chvíľa. Neváhajte a zaregistrujte sa aj vy.

Niké je tipovanie... Bez poplatkov!

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.

Slovensko spieva koledy

Týždenníky MY pripravujú druhé pokračovanie predvianočnej kampane v desiatkach mestách a obciach na Slovensku.

Workshop Inštitútu Ronalda Coasa na EU v Bratislave

V týždni od 10. – 14. decembra 2018 sa v Aule EU v Bratislave koná Ronald Coase Institute Workshop o inštitucionálnej ekonómii.