Fantastické, Niké ruší manipulák!

V najväčšej stávkovej spoločnosti na Slovensku sa schyľuje k výraznému zvýhodneniu tipovania.

V najväčšej stávkovej spoločnosti na Slovensku sa schyľuje k výraznému zvýhodneniu tipovania. Už od stredy 25. februára rušia manipulačný poplatok na všetky druhy stávok na internete.

"Áno, v Niké skutočne rušíme manipulačný poplatok na všetky online stávky. Pevne veríme, že týmto krokom potešíme každého tipéra na Slovensku," prezradil Roman Berger, prevádzkový riaditeľ Niké.

Sen tipérov sa tak stáva skutočnosťou. V Niké si každý tipér vychutná ozajstnú voľnosť tipovania. Tipuje z najširšej ponuky stávok, využíva novinky v tipovaní či odmeny Klubu Niké. Ale hlavne - všetko bez akýchkoľvek poplatkov!

Pre nových členov privítanie ako sa patrí

Pre všetkých, ktorí ešte nie sú členmi Klubu Niké, ponúka táto stávková spoločnosť vstupný bonus až do výšky 300 eur, ktorý na Slovensku neponúka nik iný. K tomu voľné tikety na najväčšie športové udalosti, rôzne hry či ďalšie bonusy. Teraz je tá najlepšia chvíľa. Neváhajte a zaregistrujte sa aj vy.

Niké je tipovanie... Bez poplatkov!

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.