Pondelok, 17. február, 2020 | Meniny má Miloslava

Rodinná atmosféra aj v nadnárodnej spoločnosti?

To, v čom je práca v ING Bank GSO iná, nám o nej prezradili jej zamestnanci.

ING Bank zriadila v Bratislave centrum zdieľaných služieb - ING Global Services and Operations - GSO - pre svoju celosvetovú bankovú sieť. Aby centrum mohlo naplno plniť svoju funkciu, má ambiciózny plán rastu a celý rok bude hľadať šikovných zamestnancov.

V Bratislave si už zriadilo niekoľko firiem svoje centrá zdieľaných služieb. Je práca v nich rovnaká? O tom, čo je na práci a atmosfére v ING Bank GSO zaujímavé, sme sa rozprávali s tými najpovolanejšími - zamestnancami. Tu je zhrnutie:

1. ING GSO rastie

Keďže centrum je v štádiu rastu, zamestnanci majú možnosť reálne prispieť k jeho formovaniu – k definovaniu procesov, tvorbe firemnej kultúry.

„Všetko je veľmi dynamické, všetko sa mení, sme v neustálom kontakte s novými ľuďmi a tímami z celého sveta. Naša každodenná práca nie je o rutine a rigidných procesoch, ktoré sa musia len slepo dodržiavať. Keď je človek šikovný a má dobré nápady, tak ich u nás dokáže aj presadiť. Môže tak reálne ovplyvniť podobu procesov. A dokáže tak aj odborne a kariérne rásť.” hovorí šéf ING GSO, Georgy Orlov.

2. V ING GSO nie je nuda

Zamestnanci si zvlášť cenia možnosť naučiť sa nové veci. Vďaka tomu nie je práca nudná a ubíjajúca, ale posúva ďalej.

„Bola to výborná príležitosť vstúpiť do sveta bankovníctva. Každý deň sa veľa naučíte, čo je pre mladého človeka dôležité,” hovorí Daniel z oddelenia Settlements.

„V ING som videl veľkú príležitosť pre svoj profesionálny rozvoj a ďalšie kariérne príležitosti. Mal som dojem, že sa budem môcť naučiť veľa nových vecí. Je dobré byť súčasťou rýchlo rastúcej spoločnosti akou je ING.” dopĺňa Valter z Payments Processing.

3. Atmosféra je o ľuďoch

To, čo je pri každodennej práci dôležité sú ľudia, s ktorými ste v kontakte a riešite pracovné veci. Aj keď nás práca ako taká baví, kolegovia, či nadriadení môžu byť dôvodom, prečo sa do nej netešíme.

V ING GSO všetci vedia, že sú súčasťou veľkého celosvetového tímu. Táňa z oddelenia HR: „Páči sa mi dynamické a stále sa meniace prostredie, ktoré zároveň ponúka príjemnú rodinnú atmosféru.” Daniel ju dopĺňa: „Jedným z dôvodov, prečo sa mi práca v ING GSO páči, je práve mladý kolektív a pracovití a motivujúci nadriadení. K praktickým dôvodom patrí aj dobrá poloha GSO v centre Bratislavy.”

Ak hľadáte prácu, v stabilnej globálnej firme ktorá by vás posunula ďalej a ponúkla perspektívu, ako aj príjemnú atmosféru a firemnú kultúru, pozrite si voľné pozície v ING GSO a využite príležitosť, ktorú ING Bank ponúka.

Potraviny išli ľuďom v núdzi, uvarili 4,7 milióna porcií jedál

Tesco počas minulého roka darovalo ľuďom v núdzi po celom Slovensku rekordné množstvo potravín.

Liptov in wintertime

Liptov is an ideal place to relax, get to know Slovak folklore and nature, swim in all weather conditions, but also to try sports.

Gambrinus skončil s výrobou piva v plastových fľašiach

Vyzýva ľudí na celom Slovensku: Pridajte sa k nám a zapojte sa do Veľkého jarného upratovania.