Koniec stylusov. AnyPen umožní písať na tablet hocijakým perom

Spo­loč­nosť Le­no­vo uviedla na trh tech­no­ló­giu Any­Pen, vďa­ka kto­rej sa tak­mer kaž­dé pe­ro pre­me­ní na pí­sa­cí nás­troj pre tablet.

Spot­re­bi­te­lia si mô­žu vziať svoj ob­ľú­be­ný nás­troj a pou­ží­vať ho na jed­no­du­ché ov­lá­da­nie pria­mo na do­ty­ko­vom dis­ple­ji tab­le­tu, už sa ne­mu­sia spo­lie­hať na svo­je prs­ty. Pre pou­ží­va­te­ľov bu­de tá­to tech­no­ló­gia veľ­mi prak­tic­ká, keď­že za­ria­de­nia s men­ším dis­ple­jom vy­ža­du­jú pre­cíz­nej­šie ov­lá­da­nie, ako umož­ňu­je prst. A tá­to tech­no­ló­gia zá­ro­veň eli­mi­nu­je pot­re­bu nah­ra­diť stra­te­né špe­ciál­ne pe­ro sty­lus pre do­ty­ko­vé dis­ple­je a šet­rí tak nák­la­dy za je­ho sa­mos­tat­né za­kú­pe­nie. Na pí­sa­nie po dis­ple­ji mož­no pou­žiť aký­koľ­vek vo­di­vý pred­met so za­ob­le­ným ko­vo­vým ale­bo uh­lí­ko­vým za­kon­če­ním s prie­me­rom väč­ším ako 1 mm.wobrazok000163009-r211_res.jpg

Video: https://www.youtube.com/watch?v=E3JtiPE_AlU

Kúpiť si môžete produkt TU.

Naše finančné družstvo - príbeh Mojmíra Begána

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 8. vydanie.

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.