Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Koniec stylusov. AnyPen umožní písať na tablet hocijakým perom

Spo­loč­nosť Le­no­vo uviedla na trh tech­no­ló­giu Any­Pen, vďa­ka kto­rej sa tak­mer kaž­dé pe­ro pre­me­ní na pí­sa­cí nás­troj pre tablet.

Spot­re­bi­te­lia si mô­žu vziať svoj ob­ľú­be­ný nás­troj a pou­ží­vať ho na jed­no­du­ché ov­lá­da­nie pria­mo na do­ty­ko­vom dis­ple­ji tab­le­tu, už sa ne­mu­sia spo­lie­hať na svo­je prs­ty. Pre pou­ží­va­te­ľov bu­de tá­to tech­no­ló­gia veľ­mi prak­tic­ká, keď­že za­ria­de­nia s men­ším dis­ple­jom vy­ža­du­jú pre­cíz­nej­šie ov­lá­da­nie, ako umož­ňu­je prst. A tá­to tech­no­ló­gia zá­ro­veň eli­mi­nu­je pot­re­bu nah­ra­diť stra­te­né špe­ciál­ne pe­ro sty­lus pre do­ty­ko­vé dis­ple­je a šet­rí tak nák­la­dy za je­ho sa­mos­tat­né za­kú­pe­nie. Na pí­sa­nie po dis­ple­ji mož­no pou­žiť aký­koľ­vek vo­di­vý pred­met so za­ob­le­ným ko­vo­vým ale­bo uh­lí­ko­vým za­kon­če­ním s prie­me­rom väč­ším ako 1 mm.wobrazok000163009-r211_res.jpg

Video: https://www.youtube.com/watch?v=E3JtiPE_AlU

Kúpiť si môžete produkt TU.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.