Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

Amnestia pre tipérov?

Niké vás oslobodí od poplatkov a rizík. A navyše vám dá najvyšší vstupný Bonus 300 eur.

Niké vás oslobodí od poplatkov a rizík. A navyše vám dá najvyšší vstupný Bonus 300 eur.

Tipujete v iných stávkových spoločnostiach alebo dokonca riskujete u zahraničných, kde môže byť vaše tipovanie nelegálne? Odteraz na to nie je dôvod. V Niké zrušili manipulačný poplatok na všetky online stávky! Tipujte bez akýchkoľvek poplatkov, z najširšej ponuky na trhu, bezpečne, s garanciou výberu výhry kedykoľvek a kdekoľvek.

„Nikdy nebolo výhodnejšie tipovať v Niké ako teraz. Tipujúcich sme odbremenili od všetkých poplatkov. Navyše každého nového hráča teraz privítame vstupným bonusom až 300 eur. Odporúčam pozrieť si výšku kurzov v Niké, novinky v podobe odpredaja tiketu ešte počas zápasov, TV prenosy či tikety zadarmo k významným športovým podujatiam. Alebo našu hru Miliónový Nikár, kde takmer každý mesiac vyplatíme  najaktívnejšiemu tipérovi 33 333 eur len za to, že u nás tipuje,“ uviedol Doc. Ing. Otto Berger, CSc, generálny riaditeľ Niké.

Zaregistrujte sa ešte dnes na www.nike.sk, vezmite si najvyšší vstupný bonus na trhu a užívajte si slobodu a voľnosť v tipovaní.

Niké je tipovanie. Bez poplatkov.

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.

Komerčné priestory v Jarabinkách: Istí zákazníci = isté tržby

Podnikateľom v obchode a službách sa črtá zaujímavá príležitosť. V predaji sú nové komerčné priestory v Jarabinkách.