Amnestia pre tipérov?

Niké vás oslobodí od poplatkov a rizík. A navyše vám dá najvyšší vstupný Bonus 300 eur.

Niké vás oslobodí od poplatkov a rizík. A navyše vám dá najvyšší vstupný Bonus 300 eur.

Tipujete v iných stávkových spoločnostiach alebo dokonca riskujete u zahraničných, kde môže byť vaše tipovanie nelegálne? Odteraz na to nie je dôvod. V Niké zrušili manipulačný poplatok na všetky online stávky! Tipujte bez akýchkoľvek poplatkov, z najširšej ponuky na trhu, bezpečne, s garanciou výberu výhry kedykoľvek a kdekoľvek.

„Nikdy nebolo výhodnejšie tipovať v Niké ako teraz. Tipujúcich sme odbremenili od všetkých poplatkov. Navyše každého nového hráča teraz privítame vstupným bonusom až 300 eur. Odporúčam pozrieť si výšku kurzov v Niké, novinky v podobe odpredaja tiketu ešte počas zápasov, TV prenosy či tikety zadarmo k významným športovým podujatiam. Alebo našu hru Miliónový Nikár, kde takmer každý mesiac vyplatíme  najaktívnejšiemu tipérovi 33 333 eur len za to, že u nás tipuje,“ uviedol Doc. Ing. Otto Berger, CSc, generálny riaditeľ Niké.

Zaregistrujte sa ešte dnes na www.nike.sk, vezmite si najvyšší vstupný bonus na trhu a užívajte si slobodu a voľnosť v tipovaní.

Niké je tipovanie. Bez poplatkov.

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.