Piatok, 15. november, 2019 | Meniny má Leopold

Amnestia pre tipérov?

Niké vás oslobodí od poplatkov a rizík. A navyše vám dá najvyšší vstupný Bonus 300 eur.

Niké vás oslobodí od poplatkov a rizík. A navyše vám dá najvyšší vstupný Bonus 300 eur.

Tipujete v iných stávkových spoločnostiach alebo dokonca riskujete u zahraničných, kde môže byť vaše tipovanie nelegálne? Odteraz na to nie je dôvod. V Niké zrušili manipulačný poplatok na všetky online stávky! Tipujte bez akýchkoľvek poplatkov, z najširšej ponuky na trhu, bezpečne, s garanciou výberu výhry kedykoľvek a kdekoľvek.

„Nikdy nebolo výhodnejšie tipovať v Niké ako teraz. Tipujúcich sme odbremenili od všetkých poplatkov. Navyše každého nového hráča teraz privítame vstupným bonusom až 300 eur. Odporúčam pozrieť si výšku kurzov v Niké, novinky v podobe odpredaja tiketu ešte počas zápasov, TV prenosy či tikety zadarmo k významným športovým podujatiam. Alebo našu hru Miliónový Nikár, kde takmer každý mesiac vyplatíme  najaktívnejšiemu tipérovi 33 333 eur len za to, že u nás tipuje,“ uviedol Doc. Ing. Otto Berger, CSc, generálny riaditeľ Niké.

Zaregistrujte sa ešte dnes na www.nike.sk, vezmite si najvyšší vstupný bonus na trhu a užívajte si slobodu a voľnosť v tipovaní.

Niké je tipovanie. Bez poplatkov.

30 rokov slobody: Predplaťte si SME.sk za mimoriadnu cenu

Získajte SME.sk k 30. výročiu nežnej revolúcie iba za 30 eur na celý rok.

Hodnotenie profesionála: Aká je dovolenka v Thajsku?

Otestovali sme hotely, služby a pláže na Phukete, Krabi, Khao Lak a v Bangkoku.

Noc divadiel má okrúhle výročie a je v znamení Nežnej revolúcie

Ponúkne výnimočné predstavenia, stretnutia s hercami a herečkami a iné zážitky.