Workshop pre mladých facility manažérov

Slovenská asociácia facility managementu (SAFM) v spolupráci so Stavebnou fakultou STU v Bratislave pozýva všetkých záujemcov na workshop o problematike facility managementu.

Slovenská asociácia facility managementu (SAFM), ako člen medzinárodnej siete EuroFM, v spolupráci so Stavebnou fakultou STU v Bratislave pozýva všetkých záujemcov na workshop o problematike facility managementu, ktorý sa bude konať na Stavebnej fakulte STU vo štvrtok 5.marca 2015 o 17.00 hod. v miestnosti B316 na 3. poschodí.

Plagát

Link - http://www.safm.sk/portal/

doc. Ing. Viera Somorová, PhD., prezidentka SAFM/Mgr. Valéria Kocianová

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.