Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

Workshop pre mladých facility manažérov

Slovenská asociácia facility managementu (SAFM) v spolupráci so Stavebnou fakultou STU v Bratislave pozýva všetkých záujemcov na workshop o problematike facility managementu.

Slovenská asociácia facility managementu (SAFM), ako člen medzinárodnej siete EuroFM, v spolupráci so Stavebnou fakultou STU v Bratislave pozýva všetkých záujemcov na workshop o problematike facility managementu, ktorý sa bude konať na Stavebnej fakulte STU vo štvrtok 5.marca 2015 o 17.00 hod. v miestnosti B316 na 3. poschodí.

Plagát

Link - http://www.safm.sk/portal/

doc. Ing. Viera Somorová, PhD., prezidentka SAFM/Mgr. Valéria Kocianová

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.

Komerčné priestory v Jarabinkách: Istí zákazníci = isté tržby

Podnikateľom v obchode a službách sa črtá zaujímavá príležitosť. V predaji sú nové komerčné priestory v Jarabinkách.