Workshop pre mladých facility manažérov

Slovenská asociácia facility managementu (SAFM) v spolupráci so Stavebnou fakultou STU v Bratislave pozýva všetkých záujemcov na workshop o problematike facility managementu.

Slovenská asociácia facility managementu (SAFM), ako člen medzinárodnej siete EuroFM, v spolupráci so Stavebnou fakultou STU v Bratislave pozýva všetkých záujemcov na workshop o problematike facility managementu, ktorý sa bude konať na Stavebnej fakulte STU vo štvrtok 5.marca 2015 o 17.00 hod. v miestnosti B316 na 3. poschodí.

Plagát

Link - http://www.safm.sk/portal/

doc. Ing. Viera Somorová, PhD., prezidentka SAFM/Mgr. Valéria Kocianová

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.