Pondelok, 30. marec, 2020 | Meniny má Vieroslava

Workshop pre mladých facility manažérov

Slovenská asociácia facility managementu (SAFM) v spolupráci so Stavebnou fakultou STU v Bratislave pozýva všetkých záujemcov na workshop o problematike facility managementu.

Slovenská asociácia facility managementu (SAFM), ako člen medzinárodnej siete EuroFM, v spolupráci so Stavebnou fakultou STU v Bratislave pozýva všetkých záujemcov na workshop o problematike facility managementu, ktorý sa bude konať na Stavebnej fakulte STU vo štvrtok 5.marca 2015 o 17.00 hod. v miestnosti B316 na 3. poschodí.

Plagát

Link - http://www.safm.sk/portal/

doc. Ing. Viera Somorová, PhD., prezidentka SAFM/Mgr. Valéria Kocianová

Bude dobre!

Firmy a dokonca aj jednotlivci sa zomkli, aby si navzájom pomohli prekonať toto neľahké obdobie.

V pôrodnici v Šaci sa rodí stále viac detí

V pôrodnici Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, sa v tomto roku narodilo už 436 bábätiek.

Chic, fully-equipped offices in prime Bratislava locations

Book a tour of these trendy offices in Eurovea or Zuckermandel and enjoy a FREE 2 HOURS in our meeting rooms.