Výstava KARCH 2010-2014

Dovoľujeme si vás pozvať na vernisáž výstavy ocenených a vybraných študentských prác študijného programu Pozemné stavby a architektúra( PSA) - KARCH 2010-2015.

Dovoľujeme si  vás pozvať na vernisáž výstavy ocenených a vybraných študentských prác študijného programu Pozemné stavby a architektúra( PSA) - KARCH 2010-2015, ktorá sa koná 5. marca 2015 o 15:00 hod. v Galérii architektúry SAS, Balassov Palác, Panská 15. Výstavu spoluorganizujú – Katedra architektúry Stavebnej fakulty STU v Bratislave, Spolok architektov Slovenska a Fond výtvarných umení.

Výstava potrvá do 13. marca 2015. Otvorené pondelok až piatok od 11:00 do 17:00 hod.

Pozvánka

doc. Ing. arch. Elena Dohňanská, PhD./Mgr. Valéria Kocianová

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch

Burza pracovných príležitostí opäť na Stavebnej fakulte STU

Po niekoľkoročnej prestávke sa opäť konala Burza pracovných príležitostí spojená s prezentáciou stavebných firiem.

Počet ochorení na rakovinu stále stúpa. Nepodceňujte prevenciu

Až jedno zo štyroch úmrtí v rámci Európskej únie je zapríčinené rakovinou.