Výstava KARCH 2010-2014

Dovoľujeme si vás pozvať na vernisáž výstavy ocenených a vybraných študentských prác študijného programu Pozemné stavby a architektúra( PSA) - KARCH 2010-2015.

Dovoľujeme si  vás pozvať na vernisáž výstavy ocenených a vybraných študentských prác študijného programu Pozemné stavby a architektúra( PSA) - KARCH 2010-2015, ktorá sa koná 5. marca 2015 o 15:00 hod. v Galérii architektúry SAS, Balassov Palác, Panská 15. Výstavu spoluorganizujú – Katedra architektúry Stavebnej fakulty STU v Bratislave, Spolok architektov Slovenska a Fond výtvarných umení.

Výstava potrvá do 13. marca 2015. Otvorené pondelok až piatok od 11:00 do 17:00 hod.

Pozvánka

doc. Ing. arch. Elena Dohňanská, PhD./Mgr. Valéria Kocianová

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.