Výstava KARCH 2010-2014

Dovoľujeme si vás pozvať na vernisáž výstavy ocenených a vybraných študentských prác študijného programu Pozemné stavby a architektúra( PSA) - KARCH 2010-2015.

Dovoľujeme si  vás pozvať na vernisáž výstavy ocenených a vybraných študentských prác študijného programu Pozemné stavby a architektúra( PSA) - KARCH 2010-2015, ktorá sa koná 5. marca 2015 o 15:00 hod. v Galérii architektúry SAS, Balassov Palác, Panská 15. Výstavu spoluorganizujú – Katedra architektúry Stavebnej fakulty STU v Bratislave, Spolok architektov Slovenska a Fond výtvarných umení.

Výstava potrvá do 13. marca 2015. Otvorené pondelok až piatok od 11:00 do 17:00 hod.

Pozvánka

doc. Ing. arch. Elena Dohňanská, PhD./Mgr. Valéria Kocianová

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.