Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Sú IT-čkári zvláštny živočíšny druh?

Každý ich pozná, ale len málokto vie, čo sa v nich naozaj skrýva. Admin - synonymum čudáka. Čo všetko si o adminoch rozprávame?

Každý ich pozná, ale len málokto vie, čo sa v nich naozaj skrýva. Admin - synonymum čudáka. Čo všetko si o adminoch rozprávame?

adminsadesisvetla490px-r315_res.jpg

Admin sa desí svetla

Admini vraj prežijú väčšinu svojho života v tme. Nájdete ich zásadne v priestoroch, kam bežný smrteľník nevstúpi. Je len jedno svetlo, ktoré akceptujú. To, ktoré vychádza z monitora. Hlboko pod zemou, ukrytí pred svetom – vtedy sú najšťastnejší.

adminnechodinarande490px-r417_res.jpg

Admin nechodí na rande

O adminoch a ich skúsenostiach so ženami by sa dali skladať celé ódy. Ak ich aj nejaká žena zaujme, nie je zaručené, že monitor ich neupúta viac. Dostať ich od počítača dá zabrať a kým sa to kočke podarí, stratí chuť. Na čokoľvek. Preto dávajú IT-čkári prednosť práve videohrám. Vzťahy vo virtuálnom svete ich totiž nikdy nesklamali.

chcespizzu490px-r758_res.jpg

Len jednu otázku admin akceptuje: “Chceš pizzu?“

Vraj sa neoplatí admina otravovať zbytočnými otázkami, ako „Kedy to už bude?“. Buď vám vôbec neodpovie alebo ho len zbytočne rozčúlite. Ak máte na admina otázky, skúste najskôr:
1. Uistiť sa, že je to v zástrčke.
2. Vypnúť a zapnúť to.
3. Ak to nepomôže, pomodliť sa.

dennarutina490px-r744_res.jpg

Adminová denná rutina je nedotknuteľná

Každý admin potrebuje svoj presný harmonogram. Aby vedel, kedy sa môže tešiť na ďalšiu časť svojho obľúbeného seriálu. Skúste mu jeho nalinajkovaný program narušiť a jeho malý vesmír zažije veľký tresk. Tak ako vy.

Obľúbených mýtov a historiek o adminoch je oveľa viac. Napríklad o tom, ako sa admini nesprchujú. Alebo že admin zo zásady nešportuje. Poznáme však adminov skutočne tak dobre, ako si myslíme?

Kde je vlastne pravda? Jeden odvážny muž sa rozhodol preskúmať zákutia adminovej duše a odhaliť tajomstvá o živote adminov. Pozrite si videá a zistite, aká je skutočnosť! Veľké odhalenie nájdete na http://www.itbusters.sk/

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.