Zhodnotenie úspor, ktoré sa oplatí

Bezpečné investovanie s priemerným fixným úrokom až 8 percent

Bezpečné investovanie s priemerným fixným úrokom až 8 percent

Máte voľné finančné prostriedky a chcete ich zhodnotiť? Aj vám sa zdajú úrokové sadzby na termínovaných vkladoch príliš nízke? Termínované účty boli kedysi naozaj výborným spôsobom, ako odkladať peniaze a uchovávať ich hodnotu. Dnes však, vzhľadom na veľmi nízke úrokové sadzby, ich zhodnotenie zabezpečiť nedokážu. Toto dokáže zväčša iba investovanie, ktoré prináša výnos vyšší, ako je miera inflácie. Konzervatívne investovanie s finančnou skupinou Proxenta vám ponúka možnosť, ako za krátky čas bezpečne zhodnotiť vaše úspory priemerne až o 8 percent.

Fixný výnos 6 až 10 percent ročne

V rámci finančnej skupiny PROXENTA investujete výlučne do jej projektov a produktov, nad ktorými má spoločnosť kontrolu a môže sa zaručiť za ich kvalitnú realizáciu. Ponúka vlastný zmenkový a dlhopisový program, prípadne produktové balíky s fixným výnosom od 6 až do 10 percent ročne s obdobím investície 1 až 4 roky. Medzi jej projekty patria napríklad úspešne realizovaný projekt nájomného bývania Andovce, aktuálne bežiaci projekt komerčného bývania v Nitre Dúhové bývanie alebo ďalšie pripravované projekty, či už komerčného, alebo nájomného bývania v Bratislave a ďalších mestách. Skupina sa okrem toho etabluje aj v potravinárskom priemysle.

Osobný maklér je samozrejmosťou

Každému klientovi, ktorý sa rozhodne zhodnotiť svoje úspory investovaním do produktov a projektov finančnej skupiny Proxenta, pomôže a poradí jeho osobný maklér. Poskytne mu komplexné informácie o projektoch, cenných papieroch, výnosoch a rizikách s nimi spojených, ako aj výhodách, ktoré prinášajú. Takisto prevedie klienta formálnou stránkou procesu investovania tak, aby sa vedel ľahko a rýchlo zorientovať vo svete investícií.

Online kontrola stavu majetkového účtu pre každého klienta

Po podpísaní zmluvy o poskytnutí investičných služieb je klientovi zriadený online prístup do jeho osobného účtu, ktorý obsahuje najmä informácie o peňažných pohyboch na jeho majetkovom účte, teda o sumách pripísaných na účet a odpísaných z účtu klienta. Nájde v ňom aj prehľadný zoznam cenných papierov, ktoré má vo svojom portfóliu, a prípadne môže slúžiť aj ako komunikačný kanál, prostredníctvom ktorého obchodník s cennými papiermi doručuje klientom dôležité informácie.

Investovanie s finančnou skupinou PROXENTA

Investícia do cenných papierov vydávaných finančnou skupinou PROXENTA je vhodným doplnkom do portfólia klientov, ktorí už majú peniaze rozložené vo viacerých iných investíciách s ohľadom na zásady diverzifikácie rizika. Netreba sa jej báť. Vďaka nej môžu úspory, ktoré nepoužívate, pracovať a zhodnocovať sa.

O PROXENTE

PROXENTA je finančná skupina, ktorá na slovenskom a českom trhu pôsobí od roku 2009. Za toto obdobie sprostredkovala svojim klientom konzervatívne investície do partnerských a vlastných projektov vo výške viac ako 100 miliónov eur. Okrem vlastných prostriedkov investuje aj peniaze svojich klientov, ktorí ako protihodnotu dostanú cenné papiere.

Súčasťou finančnej skupiny Proxenta je aj obchodník s cennými papiermi PROXENTA Finance, ktorý sprostredkuje klientom nákup a správu cenných papierov, ktorý skupina vydáva. Proxenta Finance je držiteľom povolenia na poskytovanie investičných služieb, ktoré vydala v roku 2012 Národná banka Slovenska.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.