Zhodnotenie úspor, ktoré sa oplatí

Bezpečné investovanie s priemerným fixným úrokom až 8 percent

Bezpečné investovanie s priemerným fixným úrokom až 8 percent

Máte voľné finančné prostriedky a chcete ich zhodnotiť? Aj vám sa zdajú úrokové sadzby na termínovaných vkladoch príliš nízke? Termínované účty boli kedysi naozaj výborným spôsobom, ako odkladať peniaze a uchovávať ich hodnotu. Dnes však, vzhľadom na veľmi nízke úrokové sadzby, ich zhodnotenie zabezpečiť nedokážu. Toto dokáže zväčša iba investovanie, ktoré prináša výnos vyšší, ako je miera inflácie. Konzervatívne investovanie s finančnou skupinou Proxenta vám ponúka možnosť, ako za krátky čas bezpečne zhodnotiť vaše úspory priemerne až o 8 percent.

Fixný výnos 6 až 10 percent ročne

V rámci finančnej skupiny PROXENTA investujete výlučne do jej projektov a produktov, nad ktorými má spoločnosť kontrolu a môže sa zaručiť za ich kvalitnú realizáciu. Ponúka vlastný zmenkový a dlhopisový program, prípadne produktové balíky s fixným výnosom od 6 až do 10 percent ročne s obdobím investície 1 až 4 roky. Medzi jej projekty patria napríklad úspešne realizovaný projekt nájomného bývania Andovce, aktuálne bežiaci projekt komerčného bývania v Nitre Dúhové bývanie alebo ďalšie pripravované projekty, či už komerčného, alebo nájomného bývania v Bratislave a ďalších mestách. Skupina sa okrem toho etabluje aj v potravinárskom priemysle.

Osobný maklér je samozrejmosťou

Každému klientovi, ktorý sa rozhodne zhodnotiť svoje úspory investovaním do produktov a projektov finančnej skupiny Proxenta, pomôže a poradí jeho osobný maklér. Poskytne mu komplexné informácie o projektoch, cenných papieroch, výnosoch a rizikách s nimi spojených, ako aj výhodách, ktoré prinášajú. Takisto prevedie klienta formálnou stránkou procesu investovania tak, aby sa vedel ľahko a rýchlo zorientovať vo svete investícií.

Online kontrola stavu majetkového účtu pre každého klienta

Po podpísaní zmluvy o poskytnutí investičných služieb je klientovi zriadený online prístup do jeho osobného účtu, ktorý obsahuje najmä informácie o peňažných pohyboch na jeho majetkovom účte, teda o sumách pripísaných na účet a odpísaných z účtu klienta. Nájde v ňom aj prehľadný zoznam cenných papierov, ktoré má vo svojom portfóliu, a prípadne môže slúžiť aj ako komunikačný kanál, prostredníctvom ktorého obchodník s cennými papiermi doručuje klientom dôležité informácie.

Investovanie s finančnou skupinou PROXENTA

Investícia do cenných papierov vydávaných finančnou skupinou PROXENTA je vhodným doplnkom do portfólia klientov, ktorí už majú peniaze rozložené vo viacerých iných investíciách s ohľadom na zásady diverzifikácie rizika. Netreba sa jej báť. Vďaka nej môžu úspory, ktoré nepoužívate, pracovať a zhodnocovať sa.

O PROXENTE

PROXENTA je finančná skupina, ktorá na slovenskom a českom trhu pôsobí od roku 2009. Za toto obdobie sprostredkovala svojim klientom konzervatívne investície do partnerských a vlastných projektov vo výške viac ako 100 miliónov eur. Okrem vlastných prostriedkov investuje aj peniaze svojich klientov, ktorí ako protihodnotu dostanú cenné papiere.

Súčasťou finančnej skupiny Proxenta je aj obchodník s cennými papiermi PROXENTA Finance, ktorý sprostredkuje klientom nákup a správu cenných papierov, ktorý skupina vydáva. Proxenta Finance je držiteľom povolenia na poskytovanie investičných služieb, ktoré vydala v roku 2012 Národná banka Slovenska.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.