Aby ste nemuseli bývať pod holým nebom

Dlhodobý finančný záväzok si žiada dlhodobé garancie.

Dlhodobý finančný záväzok si žiada dlhodobé garancie. Aby ste sa o pár rokov vo svojom dome či byte nebudili zo sna a nemuseli uvažovať nad tým, dokedy ešte bude váš, resp. ako zvládnuť pravidelné mesačné splátky. To sa vám nestane, ak si pri čerpaní úveru zvolíte správneho finančného partnera.

V prípade dlhoročného finančného záväzku je dobré mať „po boku“ či za partnera spoľahlivú bankovú inštitúciu, ktorá vám vopred garantuje podmienky splácania úveru na dlhé roky. Znamená to, že presne viete, koľko vás mesačne bude stáť váš nový či zrekonštruovaný byt alebo rodinný dom. Je to takmer neuveriteľné, ale naozaj je možné získať garancie výšky úroku a splátok aj na 20 – 25 rokov dopredu, úver na bývanie len za 1,99 % ročne a Komplexné poistenie bývania s 25 % zľavou.

Bývanie za skvelú cenu

Úver na bývanie je už možné získať s úrokom pod 2 % ročne. Ešte donedávna priam utópia, dnes realita motivujúca ku kúpe bytu či výstavbe domu, k renováciám a pod. Dlhodobá garancia súčasných podmienok je pre klienta výhodou. Riziko zvýšených nákladov v budúcnosti tým totiž berie na seba veriteľ – banka. Aj preto takýchto ponúk nie je veľa. Ako jedna z mála vám maximálnu garanciu zvýhodneného úroku a splátky poskytne Wüstenrot stavebná sporiteľňa. Úver na bývanie získa bez čakania aj nový klient, ktorý si zatiaľ nesporil, a to len za 1,99 % p.a. až na 5 rokov. Potom, až do konca splácania úveru, je úrok maximálne 4 % p.a. Takýto výhodný a garantovaný úver je skutočne možné získať a dokonca nemusíte spĺňať ani kritérium veku či výšky príjmu, ktoré platia pri žiadosti o zvýhodnenú hypotéku v komerčnej banke. Mnohí klienti to už zistili a využili aktuálnu ponuku na zabezpečenie si vlastného bytu alebo rodinného domu, prípadne na refinancovanie iného úveru na bývanie, ktorý im nedával také istoty. Dobrá investícia je neraz o šťastí, častejšie však o správnom rozhodnutí alebo o využití príležitosti. Financovať svoje bývanie úverom za 1,99 % p.a. a s garanciami k tomu je mimoriadna príležitosť, zvlášť, keď nepodstupujete žiadne riziko ani do budúcna, čo vám Wüstenrot garantuje. Šťastie praje pripraveným. Budete medzi nich patriť aj vy?

Istota je istota

Pochopiteľne, ak sa rozhodnete pre taký významný krok a finančný záväzok ako je kúpa bytu alebo domu, nemali by ste opomenúť ani poistnú ochranu svojho nadobudnutého majetku. Mali by ste vedieť, že ako klient spoločnosti Wüstenrot máte nárok až na štvrtinovú zľavu pri uzavretí Komplexného poistenia bývania z ponuky Wüstenrot poisťovne. Vaša výhoda však nespočíva len v tom. Ide o kvalitný produkt, ocenený aj odbornou porotou súťaže Fincentrum & Hypotéka roka 2014. Uzavretím jednej zmluvy získate poistenie nehnuteľnosti, poistenie domácnosti, aj poistenie zodpovednosti za škodu pre všetkých členov domácnosti. Nezabudnite, stať sa môže všeličo, kedykoľvek a komukoľvek. Napokon, denne sme svedkami rôznych správ o spôsobených škodách vplyvom počasia, vlámaní či neopatrnosťou členov vlastnej domácnosti. Ak byt napríklad počas dovolenky niekto vykradne, alebo niekomu nechtiac vytopíte byt, či deti rozbijú pri hre susedovi okno, vtedy – v každej zo spomenutých situácií i ďalších – príde spomínané poistenie vhod. Ak ho máte uzavreté. Ak nie, úhrada škody ide na vrub vašej peňaženky. Pár eur ročne za poistné je v porovnaní s takou veľkou investíciou ako je byt alebo rodinný dom naozaj zanedbateľná suma, no zároveň veľká pomoc v kritickej chvíli. Občas je neoceniteľná aj asistenčná služba, ktorú máte k dispozícii zdarma a nonstop.

V spoločnosti Wüstenrot ste v dobrých „finančných rukách“. Neplaťte viac ako iní, a získajte viac ako iní.

Kontakt: 0850 60 60 60, www.wuestenrot.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Mladí vodiči preferujú čoraz silnejšie autá

Šoféri do 25 rokov si trúfajú na stále výkonnejšie, luxusnejšie a viac vybavené vozidlá

Ako sa zbaviť chladnej podlahy

Pri zateplení sa často zabúda na úniky tepla do nevykurovanej pivnice či garáže. Ako vyriešiť problém „studeného“ prízemia?

V tomto roku si už konečne užijem Vianoce bez vrások

Túto modlitbu odriekame s nádejou v hlase každý rok, ale zakaždým nás predvianočný zhon pohltí a my i naša pleť trpíme. Čo s tým?

Online analýza spotreby elektriny vám pomôže ušetriť

Máme pre vás zaujímavé tipy, ako dosiahnuť úsporu na elektrine.