Absolútna párty: transformuj svoju noc!

Elektrizujúce rytmy popredných slovenských DJov, svetové párty náramky a drinky, ako ste ich ešte nevideli. Príďte v marci do vybraných klubov posunúť svoj nočný život na novú úroveň!

Elektrizujúce rytmy popredných slovenských DJov, svetové párty náramky a drinky, ako ste ich ešte nevideli. Príďte v marci do vybraných klubov posunúť svoj nočný život na novú úroveň! Absolut parties vám pozitívne prevalcujú všetky vaše zmysly.

Na unikátnu hudobno-svetelnú show, ale aj na drinky, ktoré nie sú tekuté, sa môžete tešiť najbližší mesiac vďaka párty konceptu Nights by Absolut. O tanečnú horúčku sa postarajú DJ´s so svojimi špeciálnymi hosťami. Chýbať nebudú sexi go-go tanečnice a v rytme zabávajúceho sa davu, klub rozžiari aj horúci hit svetových koncertov a žúrov – interaktívne LED náramky Xyloband.

Na to najlepšie však pripravte svoje chuťové poháriky. Na privítanie aj počas večera sa totiž budú podávať špeciálne molekulárne vodka drinky. Už ste niekedy dostali koktejl naservírovaný na lyžici? Na Absolut párty môžete takúto nadýchanú vychytávku ochutnať hneď v štyroch farebných a netradičných príchutiach.

Príďte transformovať svoju predstavu o cool žúre, viac info a fotky z akcie nájdete aj na   https://www.facebook.com/AbsolutVodkaSlovakia.

Nights by Absolut sa bude konať v týchto kluboch:

• Ministry of Fun, Banská Bystrica – 7.3.
  • Happy End, Jasna – 13.3.
  • Club 333, Prievidza – 21.3.
  • Boba Bar, Košice – 27.3.2015

bbabsoluttsmar-r611_res.jpg

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.