Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Absolútna párty: transformuj svoju noc!

Elektrizujúce rytmy popredných slovenských DJov, svetové párty náramky a drinky, ako ste ich ešte nevideli. Príďte v marci do vybraných klubov posunúť svoj nočný život na novú úroveň!

Elektrizujúce rytmy popredných slovenských DJov, svetové párty náramky a drinky, ako ste ich ešte nevideli. Príďte v marci do vybraných klubov posunúť svoj nočný život na novú úroveň! Absolut parties vám pozitívne prevalcujú všetky vaše zmysly.

Na unikátnu hudobno-svetelnú show, ale aj na drinky, ktoré nie sú tekuté, sa môžete tešiť najbližší mesiac vďaka párty konceptu Nights by Absolut. O tanečnú horúčku sa postarajú DJ´s so svojimi špeciálnymi hosťami. Chýbať nebudú sexi go-go tanečnice a v rytme zabávajúceho sa davu, klub rozžiari aj horúci hit svetových koncertov a žúrov – interaktívne LED náramky Xyloband.

Na to najlepšie však pripravte svoje chuťové poháriky. Na privítanie aj počas večera sa totiž budú podávať špeciálne molekulárne vodka drinky. Už ste niekedy dostali koktejl naservírovaný na lyžici? Na Absolut párty môžete takúto nadýchanú vychytávku ochutnať hneď v štyroch farebných a netradičných príchutiach.

Príďte transformovať svoju predstavu o cool žúre, viac info a fotky z akcie nájdete aj na   https://www.facebook.com/AbsolutVodkaSlovakia.

Nights by Absolut sa bude konať v týchto kluboch:

• Ministry of Fun, Banská Bystrica – 7.3.
  • Happy End, Jasna – 13.3.
  • Club 333, Prievidza – 21.3.
  • Boba Bar, Košice – 27.3.2015

bbabsoluttsmar-r611_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

BILLA podáva v kritickom období pomocnú ruku ľuďom z kultúry

Spoločnosť BILLA podáva pomocnú ruku ľuďom pôsobiacim v slovenskej kultúre.

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?